Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu: Mâine depun plângerea penală. Nicio instituţie nu s-a autosesizat

Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu a declarat la România Tv că joi va depune plângere penală împotriva unchiului Alexandrei Măceşanu. Femeia este indignată de faptul că până acum nicio instituţie publică nu s-a autosesizat în acest caz.

06 ian. 2021, 15:29
Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu: Mâine depun plângerea penală. Nicio instituţie nu s-a autosesizat

Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu spune că plângerea penală pe care o va depune conţine toate probele pe care le are. Femeia spune că iniţial a încercat să aibă o discuţie cu Alexandru Cumpănaşu, însă a avut parte doar de jigniri şi ameninţări.

Citeşte şi Alexandru Cumpănaşu face declaraţii halucinante, după ce a fost acuzat de o tânără că i-a propus să facă sex cu soţia lui, iar el să privească: „Nu-mi aduc aminte. Nu e nicio infracţiune”

Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu: Nicio institutie nu s-a autosesizat atunci cand aceste amenintari au rulat in spatiul public

„Aceasta plangere penala exista, o voi expedia maine. Contine toate probele, mii de amenintari emise la adresa copilului meu şi a mea.

As vrea sa spun că mi se pare ca se concetreaza foarte mult atentia pe acest individ si ne distantam de ceea ce inseamna copiii nostri.

Nicio institutie nu s-a autosesizat atunci cand aceste amenintari au rulat in spatiul public. De câteva zile se desfasoara in media o actiune de constientizare in acest caz. ar trebui gasite sol pt protejarea copiilor de acesti indivizi”, a spus Florina Drăgulin, mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu, la România Tv.

Reamintim că în clipurile de pe aplicația TikTiok, Alexandru Cumpănașu le spune urmăritoarelor lui că este „bine dotat“, exploatează problemele sistemului de învățământ, denigrează profesorii și pozează în eroul salvator care dă în judecată școlile și liceele.

În ultima postare, Cumpănașu e de părere că profesoarele nu ar trebui să țină „lecții de morală“, pentru că unele ar fi întreținut relații sexuale cu el când avea nu mai mult 14-15 ani.

.