Mama fetiţelor lăsate să moară de foame a scăpat de arest

Femeia din Galaţi care şi-a lăsat fetiţele singure în casă, câteva zile, fără mâncare şi într-un focar de infecţie, va fi cercetată în stare de libertate. 

24 aug. 2018, 08:16
Mama fetiţelor lăsate să moară de foame a scăpat de arest

UPDATE: Femeia care şi-a lăsat fetele de un an şi de patru ani singure în casă, timp de mai multe zile, a petrecut utimele 24 de ore în arestul Poliţiei, dar vineri instanţa a respins propunerea de arestare preventivă.

Procurorii au contestat decizia Judecătoriei, iar Tribunalul Galaţi este aşteptat să judece contestaţia săptămâna viitoare.

Tot în stare de libertate va fi judecat şi tatăl celor doi copii. El nu a trecut prin arestul Poliţiei deoarece a susţinut că nu a ştiut despre cele întâmplate fiind la Târgu Bujor când mama a părăsit locuinţa şi a lăsat fetele în grija unui bătrân imobilizat la pat.

Femeia din Galați, care și-a abandonat cele două fetițe și le-a lăsat să moară de foame într-un focar de infecție a fost reținută vineri dimineaţă. Tânăra de 22 de ani a ales să plece cu un bărbat pentru a-și reface viața.

Tania este mama celor două fetițe de un an și respectiv 4 ani, lăsate să moară de foame mai bine de 48 de ore. Femeia a plecat la București cu un alt bărbat. Tatăl copiilor ei muncea în Târgu-Bujor și venea acasă la câteva săptămâni. O vecină a celor doi a fost cea care le-a salvat pe micuțe.

Femeia a rămas uimită atunci când a intrat în casă și a găsit fetele pline de păduchi și murdare. După ce le-a scos din casă, l-a sunat pe tatăl lor, care s-a întors la Galați. Copilele au fost duse la spital, unde au rămas internate, alături de tată.

Ea urmează să fie dusă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.