Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook, mesaj sfâşietor la un an de la tragedie: „Tot ce îmi doream de ziua mea e să am îngeraşii lângă mine”

Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook, îşi plânge copiii la un an de la tragedie. Ea a postat un mesaj sfâşietor pe reţelele sociale.

12 sept. 2022, 08:32
Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook, mesaj sfâşietor la un an de la tragedie: „Tot ce îmi doream de ziua mea e să am îngeraşii lângă mine”
Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 îşi plânge copiii la un an de la tragedie

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în timp ce ea făcea live pe Facebook a transmis un mesaj sfâşietor la un an de la tragedie.

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 îşi plânge copiii la un an de la tragedie

Citeşte şi Tragedie în Ploieşti. Doi copii, gemeni, au căzut în gol de la etajul 10. Imagini de la faţa locului. UPDATE: Gemenii au fost declarați decedați

Ştirea că doi fraţi gemeni, din Ploieşti, au căzut de la etajul 10 în timp ce mama lor asculta muzică şi făcea un live pe Facebook a şocat în urmă cu un an o ţară întreagă. Femeia a fost criticată dur de toată lumea, iar tragedia a îndepărtat-o de tot de tatăl copiilor. Reamintim că în timpul live-ului de pe Facebook pe care îl făcea , Andreea îl implora pe bărbat să se întoarcă la ea.

Acum, la un an de la tragedie, Andreea a postat un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare. Spune că tot ce îşi doreşte de ziua ei e să fie alături de copiii săi şi le cere oamenilor să nu o mai judece pentru ceea ce s-a întâmplat.

„Doamne, mi-ai luat tot ce am avut mai scump pe lumea asta. Tot ce îmi doream, ca mâine, de ziua mea, să am îngerașii lângă mine. Mâine, pentru mine, data de 12 septembrie, e cea mai blestemată zi, iar voi, cei după platforma asta, de pe TikTok, să vă dea Dumnezeu ce îmi doriți voi mie. Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Gândiți-vă că puteau să fie copiii voștri în locul alor mei”, a scris mama gemenilor din Ploiești pe TikTok.

De asemenea, Andreea îl roagă pe tatăl celor mici să o ierte pentru ceea ce s-a întâmplat.

Mama gemenilor din Ploiești a fost decăzută din drepturile părintești. În urma deciziei judecătorilor, drepturile și obligațiile părintești față de al treilea minor care se afla în grija femeii, și bunurile sale, se vor exercita de către tatăl copilului.

Citeşte şi Apar detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama lor asculta manele şi stătea live pe Facebook, în momentul în care micuţii au căzut de la etaj

Mama gemenilor era live pe Facebook atunci când s-a întâmplat tragedia. În clipul video respectiv se auzeau sunetele ambulanțelor. La scurt timp cineva a început să bată cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook s-a oprit.

După tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Aceasta a fost internată la Psihiatrie.

Vecinii au spus că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc.