Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie. Femeia nu a putut fi audiată de Poliţie

Mama gemenilor morţi a fost internată la Psihiatrie, din cauza şocului suferit. Femeia nu a putut fi audiată de Poliţie, deoarece a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tragedia s-a produs miercuri seara, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10.

12 aug. 2021, 16:52
Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie. Femeia nu a putut fi audiată de Poliţie
Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie

Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie. Ea a devenit ţinta oprobriului public pentru că în preajma momentului tragediei făcea o transmisie live pe Facebook, filmându-se în timp ce asculta manele tare, fuma şi ţipa la fiul cel mare care stătea lipit de ea.

Doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Se pare că au în jur de 2-3 ani şi sunt inconştienţi. Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova“, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Citeşte şi: Apar detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama lor asculta manele şi stătea live pe Facebook, în momentul în care micuţii au căzut de la etaj

Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie

Iniţial s-a spus că mama lor se afla în altă încăpere făcând curat.  Dar o înregistrare video de pe Facebook, făcută în preajma momentului fatal, a schimbat imensa compasiune  într-un val de oprobriu public.

Femeia apare în transmisia live de 3 minute şi 30 secunde în timp ce stă pe canapea şi ascultă manele tare, răstindu-se la fiul cel mare, un băiat de 5 ani, să o lase în pace, apoi să-i aducă o ţigară.

Pe fundal se aude vocea unui copilaş, care se întrece să-i aducă el acea ţigară. În casă mai este o femeie, strigată „Alina“.  Înregistrarea se termină când se aude cineva bătând la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă.

Vecinii spun că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc. Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.