Mamă inconştientă: A venit beată să îşi ia copilul de la şcoală şi a MUŞCAT un profesor

O mamă din Marea Britanie a venit să îşi ia copilul de la şcoală după ce a băut mai multe beri şi câteva pahare cu rom. Ea a reuşit să hărţuiască un profesor, pe care ulterior l-a muşcat-o. Bărbatul a avut nevoie deîngrijiri medicale.

21 ian. 2013, 16:58
Mamă inconştientă: A venit beată să îşi ia copilul de la şcoală şi a MUŞCAT un profesor

Kelly Kociela, în vârstă de 32 de ani, nu mai are voie să intre pe teritorului şcolii după ce judecătorii i-au interzis acest lucru. Ea îşi căuta copilul pe care voia să îl i-a acasă, urlând şi ţipând în toată instituţia. Unul dintre profesor a oprit-o datorită stării avansate de ebrietate. În acel moment, femeia s-a înfuriat şi l-a muşcat de mână. Profesorul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost dus la spital.

Mama a fost arestată şi dusă la secţie, unde a declarat că băuse patru beri şi mai multe pahare de rom cu cola înainte să ajungă la şcoală. Ea le-a spus anchetatorilor că nu îşi aminteşte să fi fost în şcoală sau faptul că a agresat un bărbat. Femeia a pledat vinovată pentru acuzaţiile care i-au fost aduse şi a trebuit să plătească aproximatv 200 de lire, pentru mai multe amenzi

Cu toate că şi-a cerut scuze telefonic pentru cele întâmplate, Kelly nu mai are voie să intre în şcoală, doar în cazul în care este chemată de oficialii unităţii de învăţământ. Acţiunile ei au avut repercursiuni şi asupra copiilor care au fost batjocoriţi de colegii lor, potrivit Daily Mail.