Mamă înjunghiată în spital în faţa copilului

Clipe de coşmar la Iaşi. O tânără de 23 de ani a fost injunghiată de un fost iubit chiar în spitalul unde era internată cu fetiţa ei de 4 luni. Femeia a fost atacată cu un cuţit de nenumărate ori în braţul stâng.

21 nov. 2017, 13:17
Mamă înjunghiată în spital în faţa copilului

O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată în Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, în timp ce se afla internată cu fetiţa ei de şapte luni, diagnosticată cu rujeolă.

Potrivit unor informaţii, pacienta a fost atacată de un fost concubin.Victima a fost transferată şi operată luni, 20 noiembrie, în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Pacienta prezenta multiple plăgi înjunghiate cu cuţitul în braţul stâng, hemitorace stâng posterior, faţa dorsală a degetului 4 de la mâna dreaptă. Tânăra a fost dusă direct în sala de operaţie şi apoi a fost internată pe clinica de chirurgie plastică”, a declarat pentru adevarul.ro profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Potrivit medicilor, victima prezenta plăgi înjunghiate în braţ şi în torace.

Femeia şi fetiţa ei au fost externate marţi, 21 noiembrie, din spital. În acelaşi timp, agresorul a fost identificat de poliţişti, la Deva, într-un autocar cu destinaţia Germania.

Reprezentanţii spitalului ieşean au anunţat că vor depune o plângere împotriva firmei care asigură paza spitalului. Potrivit medicilor, înainte cu două zile de incidentul produs luni, 20 noiembrie, femeia înjunghiată a fost implicată într-o ceartă cu acelaşi bărbat care mai apoi a lovit-o.

Citeşte şi: Caz şocant la Iaşi. O femeie, mutilată de iubit la prima întâlnire. Bărbatul i-a sfâşiat pielea