Mama lui Gabriel Cotabiţă a trăit o traumă chiar înainte ca fiul ei să-şi revină din comă

De parcă nu avea destule motive de suferinţă, mama lui Gabriel Cotabiţă a primit mai multe oferte de a cumpăra un loc de veci pentru artist, în săptămânile în care acesta se zbătea între viaţă şi moarte.

11 iun. 2015, 13:34
Mama lui Gabriel Cotabiţă a trăit o traumă chiar înainte ca fiul ei să-şi revină din comă

Nu puţini au fost cei care s-au grăbit să-i cânte prohodul lui Gabriel Cotabiţă în perioada în care acesta a zăcut, în comă, pe patul de spital, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness, scrie libertatea.ro.

Veştile înfiorătoare pe care familia le primea, fie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fie de la alţi specialişti renumiţi neimplicaţi însă în acest caz, au fost un motiv în plus pentru samsarii de morminte, care au încercat să facă un ban frumos din suferinţa apropiaţilor artistului, să-şi încerce norocul.
Chiar în incinta spitalului, mama lui Gabriel Cotabiţă ar fi fost abordată de persoane „binevoitoare”, care se ofereau să-i vândă, avantajos, un loc de veci.

Citeşte şi Comunicat oficial: Starea lui Gabriel Cotabiţă se îmbunătăţeşte

Le-a ţinut piept cum a putut

Femeia, nedormită şi îngrijorată de starea de sănătate a fiului său, dar încrezătoare în şansele lui de a-şi reveni, nici nu a vrut să audă. La rândul lor, nici cele trei fiice ale artistului, care l-au vegheat zi şi noapte şi s-au rugat fără încetare pentru el, nu au avut vreodată în plan, în această perioadă, să cumpere un mormânt pentru tatăl lor, superstiţioase fiind că doar acest gând ar putea provoca o nenorocire şi mai mare.

În prezent însă, la doar câteva zile de la „tranzacţiile” pe care le-au refuzat, artistul şi-a revenit ca prin minune, iar acum, singura preocupare a celor care-i sunt alături e aceea de a-l ajuta pe acesta să se recupereze total.