Mama lui Gigi Becali aşteaptă graţierea fiului său de la Traian Băsescu VIDEO

În timp ce Gigi Becali este cercetat pentru plagiat, mama lui speră să fie eliberat înainte de termenul prevăzut de lege. Alexandrina Becali aşteaptă şi ea o graţiere de la preşedintele Traian Băsescu, acum pe final de mandat. Până atunci însă este şefă în bucătărie: trebuie să-i pregătească latifundiarului toate bunătăţile pentru sărbători.

14 dec. 2014, 12:17

Gigi Becali nu a apucat să-şi vadă cartea pe raftul librăriilor că deja este bănuit de plagiat. O comisie a penitenciarului Poarta Albă încearcă să afle daca omul de afaceri chiar a scris cartea.

Mama lui Alexandrina nu are emoţii. Crede în talentul de scriitor al lui Gigi Becali. „Sigur că a scris-o. El a scris-o. A fost acolo, iar acum îl întreabă daca nu a copiat-o. El e mai deştept ca toţi„, a spus mama lui Gigi Becali.

Până îşi va afla verdictul, Becali aşteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă. Şi-a anunţat deja familia că vrea să aibă pe masă toate bunătăţile, însă un singur lucru nu trebuie să lipsească: brânza.

Alexandrina Becali încă mai speră că preşedintele Traian Băsescu va face o faptă bună şi-i va graţia fiul, acum pe final de mandat. „Am venit să mă rog pentru fiul meu. Mai este puţin şi-l voi vedea acasă de Revelion. Îl aştept să vină de tot acasă, chiar de Revelion„, a mai precizat Alexandrina Becali.

De Revelion, Gigi Becali va avea cinci zile libere, urmând să se întoarcă în penitenciar pe 2 ianuarie 2015.


loading...