Mama lui Gigi Becali, în SUFERINŢĂ de Florii. I-au dat LACRIMILE la biserică VIDEO

Obiceiul familiei lui Gigi Becali de a merge unită la biserică în ziua de Florii a fost dat peste cap de arestarea capului familiei, în luna mai a anului trecut. Patronul Stelei era nelipsit de la biserica din Pipera, pe care chiar el a construit-o. Duminică, mama sa, Alexandrina Becali, a mers la slujbă fără fiul ei şi au podidit-o lacrimile când a mers să aprindă lumânări.

13 apr. 2014, 07:24
Mama lui Gigi Becali, în SUFERINŢĂ de Florii. I-au dat LACRIMILE la biserică VIDEO

Speranţa şi credinţa, atât i-au mai rămas Alexandrinei Becali. Mama lui Gigi Becali a apărut îndurerată duminică dimineaţa la biserică, la slujba de Florii. Ea a mers la biserică după două săptămâni de pauză.

Alexandrina Becali a aprins lumânări, s-a rugat şi s-a închinat şi chiar a lăcrimat când spunea rugăciunile şi aprindea lumânările. De asemenea, la biserică a sosit şi Luminiţa Becali, soţia lui Gigi Becali, dar şi sora sa.

Întotdeauna ne rugăm şi dimineaţa şi seara, nu numai în această zi. TREBUIE să-i dea drumul de Paşte, că are dreptul să-i dea drumul! Eu sper, cu voia Domnului, să se întoarcă acasă. Toată ziua am lucrimi. Doamne, e strigător la cer! Nu se poate aşa ceva, să-mi ţină băiatul închis, nevinovat!„, a spus mama lui Gigi Becali pentru România TV.