Mama Luizei a ajuns la DIICOT. Povesteşte în lacrimi ce a păţit înăuntru

Mama Luizei Melencu a povestit în exclusivitate la România TV cum a fost tratată la DIICOT, unde a mers joi să vadă dosarul dispariţiei fetelor. Ea a fost primită de Georgiana Hosu, şefa DIICOT.

14 nov. 2019, 21:12
Mama Luizei a ajuns la DIICOT. Povesteşte în lacrimi ce a păţit înăuntru

Monica Melencu a mers joi la DIICOT pentru a vedea dosarul dispariţiei fetei sale, unde a fost întâmpinată de Giorgiana Hosu. Ea va merge şi vineri dimineaţă.

„Merg cu speranta sa vad dosarul”, a spus Monica Melencu, precizând că procurorii i-au comunicat că dosarul va fi trimis în instanţă.

Ea susţine în continuare că Luiza şi Alexandra nu sunt moarte.

„I-am zis ca vreau sa stiu ce s-a intamplat cu Luiza. Ca fetele nu sunt moarte si ea a zis ca sunt suficiente probe la dosar”, a relatat Monica Melencu.

Alexandra și Luiza au fost date oficial în urmărire în Italia. Ca urmare a dezvăluirilor și informațiilor adunate de Rock Xavi, corespondentul România TV, poliția din Italia a hotărât ca cele două fete să fie căutate pe întreaga peninsulă italiană.

Citeşte şi: Poliţia antimafia din Italia face anunţul în cazul Caracal! Informaţii de ultimă oră despre Alexandra şi Luiza