Mama Luizei a anunţat în hohote de plâns când va da a doua probă ADN. DIICOT a amendat-o cu 5.000 de lei VIDEO

Mama Luizei susține că nu va oferi probe ADN până când FBI-ul nu va determina ADN-ul oaselor găsite la lizieră. 

26 sept. 2019, 16:07
Mama Luizei a anunţat în hohote de plâns când va da a doua probă ADN. DIICOT a amendat-o cu 5.000 de lei VIDEO

Într-o declaraţie acordată România TV, Monica Melencu susține că abia apoi va permite să i se recolteze noi probe pentru comparație.

Sunt nişte ameninţări şi nişte şantajuri. Adică tot noi, care de şase luni de zile nu primim un răspuns, tot noi, ca parte vătămată, să primim aceste avertismente, din partea lor, care n-au făcut nimic în şase luni de zile. Nu ne-a explicat nimeni nimic. Au oasele, să se ducă să le facă. După ce or să primească un rezultat de la acele oase o să fiu disponibilă să dau acest ADN. Haideţi să ne unim să facem ceva, până nu e prea târziu. Eu una nu mai pot. Îmi vreau copilul, nu cer nimic de la statul român, îmi vreau copilul„, a spus Monica Melencu la România TV, în hohohote de plâns.

Citeşte şi Reacţia tatălui Luizei, când a aflat că nu este şi tatăl biologic al fetei. Claudiu Melencu a explodat la România TV VIDEO

Pentru faptul că nu s-a prezentat joi pentru a da a doua probă ADN, Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, potrivit unor surse DIICOT. Cu toate acestea, mama Luizei se apără, spunând că se aştepta la un ordin judecătoresc şi, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice, astfel că absenţa sa de la DIICOT nu are de ce să fie penalizată.