Mama Luizei a făcut anunţul la şase luni de la dispariţia fetei

Se împlineste jumătate de an de la dispariția Luizei Melencu. Fata de 18 ani, din județul Dolj, nu a mai ajuns acasă după ce pe 14 aprilie a plecat cu o mașină de ocazie la Caracal. Mama feteiei spune că familia nu are niciun răspuns de la instituțiile care se ocupă de anchetă.

14 oct. 2019, 07:02
Mama Luizei a făcut anunţul la şase luni de la dispariţia fetei

Mama Luizei susține că, după cele șase luni de la semnalarea dispariției fetei, nu a primit niciun răspuns de la anchetatori. În urmă cu șase luni, pe 14 aprilie, Luiza Melencu a pornit de dimineață de acasă spre Caracal. Fata a plecat să scoată bani trimiși de mama sa, care lucra pe atunci în Anglia, dar nu s-a mai întors acasă.

Potrivit părinților, fata a dispărut în Caracal după ce a luat o mașină de ocazie de pe strada Craiovei, ca să revină în comuna doljeană, Dioști acolo unde o așteptau bunicii.

„Se împlinesc șase luni de la dispariția fetei noastre și după atâta timp, așa cum am vorbit și cu apropiații, nu avem niciun răspuns de la instituțiile care s-au ocupat de anchetă. Nu știm dacă trăiește sau nu”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Mama Luizei spune că că tot ce își dorește este să afle adevărul. Femeia susține că nu înțelege dacă nu există suficiente dovezi în achetă, de ce Luiza nu este dată nici în consemn peste granițe. Ea spune că a fost contactată de jurnaliști din Italia pentru căutări.

„După datele apărute despre Gheorghe Dincă că a avut fete în Italia, Luiza este căutată acolo. Am fost sunată din Italia de jurnaliști ca să dau date. O caută cei din Italia. Statul român nu face nici un fel de căutări peste granițe. Nici măcar nu este dată în consemn. Aici avocatul nostru a făcut niște solicitări în urmă cu trei luni pentru audierea unor persoane și au fost acceptate abia acum”, a mai spus Monica Melencu.

Mama Luizei precizează că nu are nici un semn de la fiica sa ea crede că trăiește. „Eu nu cred că fiica mea este moartă. Eu presimt că trăiește. Cu cât timpul trece îmi este și mai dor de ea. Părinții mei sunt și mai distruși de durere”, a mai spus Monica Melencu.