Mama Luizei a primit un mesaj conform căruia fiica sa este încă în viaţă. Ce a găsit poliţia la adresa indicată

Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal, a primit marţi, 30 iulie, un mesaj potrivit căruia fiica sa este încă în viaţă. Femeia a sunat la 112 şi a plecat împreună cu Poliţia spre adresa indicată.

30 iul. 2019, 13:12
Mama Luizei a primit un mesaj conform căruia fiica sa este încă în viaţă. Ce a găsit poliţia la adresa indicată

UPDATE. Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal și despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a primit marţi, 30 iulie, un mesaj potrivit căruia fiica sa este încă în viaţă. Femeia a sunat la 112 şi a plecat împreună cu Poliţia spre adresa indicată.

„Sunt Alexandra, nu sunt moartă!”. Mesaj cutremurător apărut pe Facebook după cazul din Caracal

Numai că informația s-a dovedit a fi falsă. La adresa indicată, poliţiştii nu au găsit-o pe Luiza Melencu, ci au dat peste un bărbat. Acesta le-a spus polițiștilor, conform adevărul.ro, că voia doar s-o ajute pe mamă cu informaţii.

Poliţiştii din Caracal au plecat marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal unde, potrivit unui mesaj anonim, s-ar afla încă în viaţă Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută la jumătatea lunii aprilie, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Casa groazei din Caracal, filmată cu drona. Imagini terifiante cu locul unde au fost ucise Alexandra şi Luiza VIDEO

În SMS-ul primit de la un anonim, mama Luizei Melencu a fost informată că fiica sa este încă în viaţă şi i-a dat o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini.

Imediat după primirea telefonului, mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată în mesajul anonim.