Mama Luizei, cu avocatul la DIICOT. Procurorii îi permit să vadă o parte din dosar la şapte luni de la dispariţia fetei

Mama Luizei Melencu a venit, vineri dimineaţă, la sediul DIICOT din Bucureşti să studieze dosarul Caracal. Femeia spune că nu mai suportă calvarul prin care trece şi vrea să vorbească cu procurorul de caz. Astăzi, Monica Melencu şi avocatul său vor avea acces la şapte dintre volumele dosarului "Caracal". 

15 nov. 2019, 08:45
Mama Luizei, cu avocatul la DIICOT. Procurorii îi permit să vadă o parte din dosar la şapte luni de la dispariţia fetei

Monica Melencu a ajuns vineri dimineaţă la sediul DIICOT din BUcureşti. Mama Luizei Melencu a venit, alături de avocatul Carmen Obîrșanu, să vadă dosarul fiicei sale, care a dispărut deja de şapte luni. Inițial procurorii nu au vrut să-i arată documentele, însă între timp s-au răzgândit și i-au permis accesul la o parte din dosar.

Avocatul şi familia au primit acces la 7 din cele 15 volume din dosarul Caracal. Nu-l poate studia pe tot pentru că o parte din dosar a fost trimis în instanţă, unde a ajuns şi Ghoerghe Dincă vineri dimineaţă. O altă parte din dosar se află la Caracal, acolo unde în ultima perioadă au mai avut loc audieri. 

Monica Melencu vrea să ştie ce s-a întâmplat cu fata ei, ce probe sunt la dosar şi ce se întâmplă cu raportul de la FBI, cerut de procurorii DIICOT în cazul oaselor găsite în liziera pădurii de lângă Caracal. 

Mama Luizei Melencu a mers şi joi la DIICOT pentru a vedea dosarul dispariţiei fetei sale, unde a fost întâmpinată de Giorgiana Hosu.

„I-am zis ca vreau sa stiu ce s-a intamplat cu Luiza. Ca fetele nu sunt moarte si ea a zis ca sunt suficiente probe la dosar”, a relatat Monica Melencu.