Mama Luizei Melencu, în lacrimi după ce Cataramă l-a deconspirat pe Cumpănaşu: „Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred”

Mama Luizei Melencu spune după declarațiile lui Viorel Cataramă despre filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai știe ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuși varianta să plece în Italia.

09 nov. 2019, 12:17
Mama Luizei Melencu, în lacrimi după ce Cataramă l-a deconspirat pe Cumpănaşu: „Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred”

Întrebată despre declarația omului de afaceri și candidatului la prezidențiale Viorel Cataramă, care a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat: „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(…)Suntem chiar ruinați”.

Răsturnare de situaţie. Catarmă îl acuză pe Cumpănaşu: „E un impostor, imaginile sunt filmate de echipa mea, nu e Luiza” VIDEO

Întrebată ce va face mai departe, mama Luizei a spus că nu știe: „Nu știu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt vești care vin pe nepregătite, vedeți”. 

Legat de faptul că ar putea pleca în Italia, Monica Melencu a spus că nu a decis încă: „Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(…) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz , avion…să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorități nu mai am că se fac șapte luni poimâine și noi nu știm absolut nimic”. 

Imaginile din Italia în care ar apărea Luiza. Mama Luzei: Nu aş putea să nu îmi recunosc copilul VIDEO

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook și apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleț care o arată pe o tânără ieșită la prostituție în Italia și care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănașu a afimat că mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenție înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon și că nu se aude bine.

Ulterior, omul de afaceri și candidat la prezidențiale Viorel Cataramă a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună.

Cataramă a infirmat că ar fi Luiza și l-a acuzat pe Cumpănașu că se folosește de caz pentru a atrage voturi.

DIICOT, anunţ de ultimă oră despre ipoteza că Luiza Melencu ar fi în viaţă. Reacţia oficială a instituţiei