Mama Luizei Melencu: Nu mă duc la DIICOT să dau o nouă probă ADN. Au intervenit alte probleme

Monica Melencu, mama Luizei, a anunţat miercuri seara, la România TV, că nu va merge joi, la DIICOT, pentru a da noi probe ADN în cazul dispariţiei fiicei sale.

25 sept. 2019, 18:38
Mama Luizei Melencu: Nu mă duc la DIICOT să dau o nouă probă ADN. Au intervenit alte probleme

Monica Melencu declarase în cursul zilei de miercuri că va merge joi la Bucureşti, dar nu va da probe pentru testul ADN. Totuşi, până seara ea s-a răzgândit. „Nu merg joi la Bucureşti, pentru a da noi probe. Au intervenit alte probleme„, a declarat mama Luizei, la România TV.

La rândul său, bunicul Luizei a completat: „Domnii de la DIICOT ne-au spun că ne pun la dispoziţie o maşină, pentru a merge la Bucureşti. Au spus că la ora 16.00 ne vor da un răspuns, am aşteptat ora 16.00 şi ne-au spus că nu ne mai pot pune o maşină la dispoziţie, pentru că au intervenit alte probleme„. Bunicul Luizei a declarat că nu are încredere nici în testele ADN făcute de FBI şi ar prefera pentru a doua probă un laborator din Europa. „Ne deranjează că le fac americanii pentru că în 2014, la Deveselu, acolo un sunt soldaţii SUA, s-au întâmplat multe mânării„, şi-a justificat bunicul Luizei opinia.

Citeşte şi Reacţia tatălui Luizei, când a aflat că nu este şi tatăl biologic al fetei. Claudiu Melencu a explodat la România TV VIDEO

Totodată, Monica Melencu a dezvăluit o întâmplare petrecută în ultimă vreme, spunând că a fost abordată de un procuror DIICOT, cei doi discutând aproximativ două minute pe tema paternităţii Luizei. „Sunt nişte probleme cu ADN-ul, în ceea ce-l priveşte pe tatăl Luizei. Rămâne între noi sau fac informaţia publică?„, a dezvluit mama Luizei, cum a decurs conversaţia. În câteva zile, informaţia a devenit publică, din surse judiciare anonime.