Mama Luizei, revoltată după amenda primită: Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii! Să mă ia Dincă şi pe mine, să pot să le plătesc!

Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 de lei, din cauză că nu s-a prezentat la DIICOT pentru a oferi al doilea set de probe ADN. Într-o intervenţie la România TV, mama Luizei s-a arătat extrem de revoltată la adresa instituţiilor statului român.

26 sept. 2019, 18:17
Mama Luizei, revoltată după amenda primită: Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii! Să mă ia Dincă şi pe mine, să pot să le plătesc!

Mama Luizei se consideră intimidată şi nu mai are încredere în instituţiile statului. Într-o intervenţie la România TV, femeia a răbufnit: „Dincă mi-a luat fata, DIICOT îmi ia banii! Să mă ia şi pe mine Dincă, ca să pot să le plătesc banii procurorilor!„.

Monica Melencu a explicat şi de ce nu mai are încredere în instituţiile statului. „În şase luni, de când a dispărut Luiza, ce adevăr am aflat? Mi-e ruşine că trăiesc în România! Trei luni şi jumătate m-am dus la porţile DIICOT şi mi-au spus că n-au nicio pistă. Ce încredere să mai am eu în DIICOT? Nu mai am nicio întredere„, a spus Monica Melencu.

Citeşte şi Mama Luizei a anunţat în hohote de plâns când va da a doua probă ADN. DIICOT a amendat-o cu 5.000 de lei VIDEO

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit şi el la România TV că DIICOT pune presiune pe familia Luizei şi o hărţuieşte, neexcluzând ideea ca DIICOT să-i fi deschis dosar penal şi bunicului Luizei, pentru faptul că n-ar fi lăsat-o pe fiica sa să dea probe ADN. „Au dat amendă 5.000 de lei unei familii cu venituri modeste. Vor să-i execute silit, să le vândă roşiile, găinile din curte, care şi aşa nu-s crescute prea mari…„, a spus avocatul Tonel Pop, la România TV.