Mama Mădălinei Manole şi-a trăit ultimele zile într-o sărăcie greu de imaginat. Avea o pensie de 650 lei şi datorii la întreţinere

Desi a dat nastere uneia dintre cele mai mari artiste ale Romaniei ultimilor ani, mama Madalinei Manole s-a stins saraca si datoare la intretinere. Eugenia Manole nu si-a mai vazut nepotul de la moartea fiicei sale si n-a mai avut acces in vila construita de fiica ei, in localitatea Otopeni. In schimb, sotii Manole au incheiat luna februarie cu o datorie de 422 lei la intretinere din care 84,11 lei erau restante.

07 mart. 2017, 12:25
Mama Mădălinei Manole şi-a trăit ultimele zile într-o sărăcie greu de imaginat. Avea o pensie de 650 lei şi datorii la întreţinere

Parintii Madalinei Manole s-au zbatut in saracie in ultimii ani, scrie stirilekanald.ro. Dupa moartea Madalinei, singurul lor sprijin de la batranete a ramas fratele artistei, Marian, care le mai dadea bani atunci cand li se termina pensia. Sotii Manole tineau insa ca de fiecare data sa-i inapoieze baiatului.

Citeşte şi Mama Mădălinei Manole, înmormântată marţi în cimitirul Bolovani din Ploieşti, la fel ca fiica sa acum 7 ani

Eugenia Manole a avut o pensie de 650 lei, in momentul in care s-a prapadit. Absolut toata suma mergea pe medicamentele de care ea si sotul ei aveau atata nevoie. Mama Madalinei suferea de cancer si fusese operata in urma cu cateva luni, in vreme ce tatal este diabetic si dependent de insulina. Barbatul are nevoie de un regim special, care este mai scump decat masa „traditionala”. In plus, Ion Manole a suferit si un atac vascular, ramanand paralizat temporar, pe partea dreapta.

Citeşte şi Eugenia Manole, mama Mădălinei Manole a murit. Ce a apărut pe Facebook după anunţul trist

Intr-un interviu acordat in urma cu un an, tatal Madalinei povestea ca el si sotia lui au ajuns sa traiasca cu 7 lei pe zi si ca atunci cand primesc pensia isi fac depozite de legume in congelator, pe care le consuma atunci cand nu mai au cu ce sa mearga la piata. „Madalina te ajuta fara sa deschizi gura, intuia mereu daca aveam nevoie de ceva”, spunea Ion Manole in ziarul Ring. Eugenia Manole s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminica si va fi inmormantata azi, la un cimitir din Ploiesti.