„Mama Natură”, cerută de soţie de iubitul afacerist

Roxana Ionescu trăieşte de la începutul anului o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul timişorean Tinu Vidaicu. La doi ani de la divorţ, se pare că "Mama natură" este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

27 feb. 2014, 08:54
„Mama Natură”, cerută de soţie de iubitul afacerist

După ce a fost lăsată cu ochii-n soare de soţ, pentru amantă, Roxana şi-a găsit în sfârşit bărbatul care o face cu adevărat fericită.

Iubitul vedetei se numeşte Tinu Vidaicu (32 de ani), este acţionar împreună cu Sebastian Răducanu la clubul „Epic Society” din Timişoara şi deţine o agenţie care se ocupă de mai multe localuri din ţară. Bănăţeanul a cunoscut-o pe Roxana prin prisma unui eveniment care s-a desfăşurat în clubul lui.

Roxana a venit aici în calitate de ambasador al unui brand de băuturi. Am discutat, ne-am împrietenit şi am păstrat legătura pe reţelele de socializare. Mi-a spus apoi că vrea să-şi facă Anul Nou aici, că i-a plăcut atmosferă din club şi am zis da, de ce nu, dar nu eram convins că va veni. S-a ţinut de cuvânt, iar de la Revelion am rămas împreună„, a povestit afaceristul pentru click.ro.

De două luni, Roxana face naveta Bucureşti-Timişoara, weekend de weekend, însă nu va mai dura mult până-şi va schimba domiciliul.

Ştim amândoi că o relaţie la distanţă nu este durabilă şi discutăm despre asta. Eu vreau să fac ce-şi doreşte Roxana, iar ea vrea să se mute aici. Deocamdată mai are nişte contracte de onorat„, a precizat iubitul vedetei.

După cum vorbeşte afaceristul, vara aceasta ar putea să bată clopotele de nuntă, mai ales că Roxi şi-a cunoscut viitoarea soacră şi a impresionat-o pozitiv.

Cred că ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experienţe de viaţă asemănătoare, aşa că pot spune că facem o echipă bună. Mama a cunoscut-o pe Roxana şi pot să spun că se înţeleg, rezonează bine„, a conchis Vidaicu.