„Mamă, o să mor!” Mesaj CUTREMURĂTOR al unui tânăr din clubul groazei din Orlando. Ce s-a întâmplat a doua zi după atac

Un tânăr aflat în clubul Pulse din Orlando, Florida, a apucat să îi trimită mamei sale niște mesaje de-a dreptul tulburătoare, chiar în timpul măcelului.

12 iun. 2016, 17:57

„Mami, te iubesc. În club sunt împușcături”, i-a scris tânărul mamei sale, cerându-i să anunțe poliția. Mama a întrebat în ce club este. „În Pulse. Voi muri. Atacatorul se apropie”, i-a răspuns tânărul, chiar în momentul în care ucigașul trăgea la întâmplare.

A doua zi după atac, autorul mesajelor a fost identificat printre morţii din Pulse.

Eddie, în vârstă de 30 de ani, era contabil şi în momentul în care Omar Mateen a deschis focul în club a fugit, împreună cu alţii, în toaleta fetelor. În loc să scape, au fost, însă, prinşi la colţ de autorul măcelului.

Cel puţin 50 de persoane au murit şi 53 au fost transportate la spital, duminică, în urma unui atac armat la un club de noapte din Orlando, sudul statului american Florida, potrivit şefului poliţiei din Orlando, citat de Associated Press.

Potrivit poliţiei, suspectul se numeşte Omar Mateen. El este cetăţean american, dar părinţii lui sunt afgani. Autorităţile cred că Omar Mateen făcea parte dintr-o mişcare islamistă radicală şi că era „un terorist care avea drept ţinte persoane homosexuale”.