Mamă pentru a cincea oară? Nicoleta Luciu, dezvăluiri uimitoare

În nenumărate rânduri Nicoleta Luciu a declarat că îşi mai doreşte copii pentru că îi plac foarte mult. S-a gândit oare vedeta să se ţină de cuvânt?

21 apr. 2016, 07:56
Mamă pentru a cincea oară? Nicoleta Luciu, dezvăluiri uimitoare

Nu e uşor să creşti 4 copii, mai ales când aceştia au personalităţi şi nevoi diferite, scrie spynews.ro. Aşa că Nicoleta mai lasă aşteptat cel de-al cincilea bebe.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, dezamăgită din nou de tatăl ei. A fost fotografiat beat cui FOTO

„Stai să-i creştem pe ăştia mici. Stai să-i creştem că fiecare are câte o personalitate atât de puternică că de multe ori fac greu faţă. Acum două săptămâni m-au întrebat când mai vine Moş Crăciun cu cadouri şi am zis… prima dată când o să ningă. Azi-dimineaţă când am venit încoace ningea, înţelegi? O oră am prins pe drum numai ninsoare din aia de nu vedeam doi metri în faţă. Şi m-au sunat: Mami, ninge afară! Ştiu. Vine moşu. O să vină moşu, na”, a spus Nicoleta Luciu.

Cu toate că îşi dedică o mare parte din timp celor patru minuni ale ei, vedeta nu uită să îi acorde timp şi soţului ei pentru care a făcut atât de multe sacrificii.

„Seara, eu, la 7 jumătate sunt acasă. Dorm în pat, venim direct din parc dacă nu e urât afară, ne uităm la desene, facem activităţi prin casă şi seara la 7 jumătate îi lăsăm cu bona, se culcă cu bona şi noi ieşim în oraş”, a mai adăugat aceasta.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, goală într-o revistă de bărbaţi pentru 50.000 de euro

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.