Mama româncei care şi-a filmat propria moarte, apel cutremurător: „Nu vă distrugeţi vieţile cu un telefon mobil”

Mama româncei care şi-a filmat propria moarte face un apel cutremurător către tineri. Femeia, distrusă de durere, îi roagă pe tineri să nu vorbească la telefon în timp ce se află la volan. Fata sa, Ana Maria, de 25 de ani, a murit într-un tragic accident rutier, în Italia.

29 sept. 2016, 11:34
Mama româncei care şi-a filmat propria moarte, apel cutremurător: „Nu vă distrugeţi vieţile cu un telefon mobil”

Un film făcut cu smartphone-ul, cu un minut înainte de tragedie. În urmă cu aproape o săptămână, Ana Maria plecase cu maşina din Bologna spre părinţii săi, în Varese. Tânăra conduce şi filmează cum goneşte cu 170 de kilometri la oră, muzica este dată tare. Ana Maria trimite apoi filmarea pe whatsapp, să îşi anunţe amicii că e pe drum. A fost însă ultimul ei mesaj, a urmat impactul devastator.

Tânăra a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul de pe mijlocul autostrăzii, maşina s-a rostogolit apoi de câteva ori. Ana Maria a murit pe loc, părinţii au aşteptat-o zadarnic. În stare de şoc, mama fetei îi roagă pe tineri să înveţe ceva din tragedia Anei.

„Băieţi şi fete… va rog din inima mea de mamă care şi-a pierdut fiica, vă rog, nu vă distrugeţi vieţile cu un telefon mobil!”, spune Georgeta Lupu, mama Anei.

„E multă furie, multă furie pentru că o fată atât de tânără, de 25 de ani… a murit din cauza unui lucru banal. O modă greşită, pentru că nu poţi conduce şi să te filmezi în timp ce şofezi…”, Matteo Murgo, avocatul familiei Lupu

Tragedia a avut loc vinerea trecută, cu puţin înainte de 10 seara. Tânăra româncă era singură în maşină, iar anchetatorii spun că accidentul a fost provocat de viteza excesivă, dar şi de neatenţie.

Ana Maria a fost distrasă de faptul că se filma la volan, iar acele secunde au costat-o viaţa.