Mama şi bunicul Luizei, incidente cu poliţia la secţia de vot VIDEO

Mama şi bunicul Luizei Melencu, incident la secţia de vot. Cei doi s-au plâns duminică, la România TV, că au ignoraţi de poliţistul aflat la secţia de vot, pe care au vrut să-l întrebe despre Luiza. Monica Melencu a ameninţat că va face plângere împotriva poţistului.

10 nov. 2019, 15:39
Mama şi bunicul Luizei, incidente cu poliţia la secţia de vot VIDEO

Rudele Luizei spun că au vrut să-l întrebe pe poliţist despre fata lor, dar acesta i-ar fi tratat urât şi a plecat, trântind uşa.

„Ne-a sfidat, in loc sa-si fi facut datoria, uitati unde am ajuns. Ne-a jignit”, s-a plâns bunicul Luizei.

„Am o ura pentru acesti oameni, mai ales pentru el. A zis ca Luiza e maritata. Pentru treaba asta ii fac plangere”, a spus Monica Melencu.

„Ati vazut ce atitudine sfidatoare a avut, un om s-ar fi oprit sa vorbeasca, dar uitati ca tot noi suntem jigniti. Liderii de sindicat sar in apararea lor, sunt nesimtiti”, a completat bunicul Luizei. 

Mama Luizei Melencu spune după declarațiile lui Viorel Cataramă despre filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai știe ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuși varianta să plece în Italia.

Întrebată despre declarația omului de afaceri și candidatului la prezidențiale Viorel Cataramă, care a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat: „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(…)Suntem chiar ruinați”.

Citeşte şi: Mama Luizei Melencu, în lacrimi după ce Cataramă l-a deconspirat pe Cumpănaşu: „Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred”