Mamă şi fiică, lovite în plin de un şofer băut

Două femei, mamă şi fiică, au ajuns la spital după ce au fost lovite în plin, pe o stradă din Bârlad, de o maşină condusă de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului. Bărbatul a fost prins de poliţişti la scurt timp de la sesizarea evenimentului.

17 iun. 2013, 18:23
Mamă şi fiică, lovite în plin de un şofer băut

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni, pe strada Vasile Pârvan, din municipiul Bârlad. Două femei, în vârstă de 57 şi 36 de ani, au fost lovite în plin de o maşină în timp ce încercau să traverseze strada printr-un loc nepermis. Femeile au ajuns la spital, în timp ce şoferul a fugit de la locul accidentului.

„Transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad, cele două victime au fost diagnosticate de către medici cu fractură de gambă şi policontuzii, în cazul femeii de 57 de ani, respectiv policontuzii, în cazul tinerei de 36 de ani. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani din municipiul Bârlad, acesta a fost depistat de poliţişti la scurt timp de la sesizarea evenimentului. S-a procedat la testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat„, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit Mediafax, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 25 de ani pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/litru alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.