Mamă surogat. Cuplul care a plătit-o l-a refuzat pe unul dintre gemenii născuţi, pe motiv că este bolnav

Un cuplu australian i-a plătit unei femei thailandeze aproape 12.000 de dolari pentru a fi mamă sugrogat. Aceasta a născut gemeni, însă părinţii au luat numai unul din copii şi au lăsat-o pe mama biologică într-o situaţie disperată.

01 aug. 2014, 07:55
Mamă surogat. Cuplul care a plătit-o l-a refuzat pe unul dintre gemenii născuţi, pe motiv că este bolnav

Unul dintre cei doi copii, băiat, s-a născut cu sindromul Down şi probleme cu inima, iar cuplul a decis că va lua numai fetiţa, care s-a născut sănătoasă, scrie evz.ro.

Citeşte şi Ce spune Simona Pătruleasa despre sarcina neplanificată. „Dumnezeu ne-a dat…..”

Mai mult decât atât, când thailandeza în vârstă de 21 de ani era în luna a patra de sarcină şi a aflat că unul din bebeluşi avea probleme de sănătate, australienii i-ar fi cerut acesteia să facă avort, lucru pe care l-a refuzat. Acum, mama biologică a gemenilor se află într-o situaţie extrem de dificilă, având nevoie de 25.000 de dolari pentru a plăti cheltuielile medicale pentru copilul care i-a rămas.

Citeşte şi Uitaţi de SEX! Cum vom face copii în viitor

Cuplul şi mama-surogat nu s-au întâlnit deloc în tot acest timp, iar femeia a primit restul de bani tot de la persoana care a venit să ia copilul.

O campanie pentru ajutarea thailandezei a fost iniţiată, iar până acum au fost donaţi 7000 de dolari, pentru a o ajuta pe aceasta să-şi îngrijească fetiţa bolnavă, în vârstă de şase luni.