Mama tripleţilor care a obţinut indemnizaţie de creştere pentru fiecare copil, scrisoare către Klaus Iohannis

Mama tripleţilor din Aiud, care a învins statul român şi a obţinut alocaţie pentru fiecare copil, în scandal cu Ponta şi Iohannis. Femeia este supărată fiindcă nu reuşeşte să obţină un loc de muncă pentru a-şi putea creşte cele trei fiice de opt ani. 

04 iun. 2015, 06:48
Mama tripleţilor care a obţinut indemnizaţie de creştere pentru fiecare copil, scrisoare către Klaus Iohannis

Femeia este disperată şi a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis, în care îi cere să îi spună cum îşi poate găsi un loc de muncă decent, pentru a-şi creşte cele 3 fetiţe, informează România TV

Citeşte şi Copiii ar putea primi MAI MULŢI BANI la naştere. Cum vor putea fi accesate aceste sume VIDEO

Ionela Danciu spune că are studii superioare şi vechime în muncă, aşa că tot ce îşi doreşte este să fie angajată cu normă întreagă. În momentul de faţă, familia ei se descurcă foarte greu, doar cu salariul soţului. 

„SCRISOARE DESCHISA
In atentia presedintelui Romaniei, Klaus Johannis
Buna ziua.
Ma numesc Danciu Ionela Mariana, am 37 de ani, domiciliez in municipiul Aiud, judetul Alba ( adresa stearsa, acum ) si, ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie :
– In 2006 am nascut TRIPLETELE : Danciu Luana, Andrada si Alesia, care acum au 8 ani si, care
* sunt sanatoase
* in 2015, termina clasa a 2-a, cu rezultate foarte bune la invatatura
* in : 2013, 2014 si 2015 au obtinut medalii de aur, argint si bronz, atat la individual cat si in echipa de trei fete, la CAMIPONATUL NATIONAL, organizat la Brasov, respectiv Medias, la sportul, karate
– Vechimea si studiile ( acte pe care le atasez prezentei ) m-ar recomanda sa fiu o persoana care sa fie activa in campul muncii, cu norma intreaga, dar, pentru ca nu fac parte din nici un partid politic si nici nu am facut vreodata, ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de-a -mi spune, cum as putea obtine un loc de munca, pentru a-mi creste in conditii NORMALE, fetitele , nu cu un singur salariu, al sotului.
Nu vreau sa apelez la sume oferite de stat, ca sprijin social, nu ma consider un caz social, ma consider o persoana care, conform vechimii si studiilor, POATE SI DORESTE SA MUNCEASCA, CARE SA FIE UN CETATEAN RESPECTAT, IN ROMANIA!”, scrie femeia pe pagina sa de Facebook.

În 2009, femeia a câştigat în instanţă indemnizaţia de creştere pentru fiecare din cei 3 copii. Ulterior ea s-a plâns de mai multe ori că nu îşi găseşte un loc de muncă decent în România.