Mama ucigaşului plătit care a omorât-o pe soţia unui avocat din Braşov, condamnată la închisoare

Mama criminalului plătit să ucidă soţia unui avocat, un caz devenit celebru în urmă cu patru ani, a ajuns şi ea după gratii. Femeia va ispăşi o pedeapsă grea într-un dosar de infracţiuni informatice cu un prejudiciu de un milion de euro, informează România TV. Fiul ei, Erwin Preşmereanu, este asasinul care a primit bani de la un avocat ca să-i omoare soţia, o doctoriţă cunoscută din Braşov.

17 feb. 2015, 10:43
Mama ucigaşului plătit care a omorât-o pe soţia unui avocat din Braşov, condamnată la închisoare

La trei ani după ce fiul ei a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, mama lui îl urmează în puşcărie. A fost condamnată la 10 ani de închisoare într-un dosar de infracţiuni informatice. Încă din 2012, pe când fiul ei abia primise condamnarea definitivă în cazul crimei doctoriţei din Braşov, Jolan Pulcă a intrat într-un grup infracţional organizat reuşind să înşele mai multe bănci şi societăţi comerciale. Prejudiciul este de un milion de euro, scrie adevarul.ro.

În 2011 asasinarea unei doctoriţe cunoscute în Braşov a fost un caz dificil pentru anchetatori. Un fost traficant de droguri a ucis la comandă o femeie chiar în vila în care locuia. Acesta a fost plătit chiar de soţul victimei care voia să încaseze asigurarea de viaţă a femeii, condamnat şi el acum la 25 de ani de închisoare.

La vremea respectivă, mama criminalului îi lua apărarea fiului ei atunci în vârstă de 21 de ani. De altfel, la două ore după aflarea odioasei fapte, cei doi au fost surprinşi luând masa împreună la un restaurant în oraş. Fiul ei, Erwin Preşmereanu era deosebit de calm.

Mama asasinul doctoriţei din Braşov a fost încarcerată la penitenciarul Codlea.

Citeşte şi Criminal căutat pentru o execuţie în stil mafiot, pus în LANŢURI de poliţiştii care l-au capturat