Mama unui elev reclamă că fiul ei a fost ARUNCAT PE GEAM la şcoală

Mama unui elev din clasa a VI-a de la Şcoala numărul 199 din Capitală a reclamat la Secţia 12 Poliţie că fiul ei a fost aruncat de colegi pe fereastră, însă din informaţiile obţinute până în prezent poliţiştii au stabilit că băiatul a căzut fără să fi fost agresat.

16 feb. 2013, 19:11
Mama unui elev reclamă că fiul ei a fost ARUNCAT PE GEAM la şcoală

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că mama băiatului a depus plângere la Secţia 12 Poliţie în 13 februarie.

Poliţiştii care anchetează cazul au stabilit că, în 6 februarie, mai mulţi elevi de clasa a VI-a de la Şcoala nr. 199 „Alexandru Ioan Cuza” se jucau „de-a căratul” în clasă, joc ce constă „în ridicarea unuia în cârcă şi punerea în ipostaze comice”, au precizat sursele citate.

La un moment dat, băiatul, aflat în cârca unui coleg, s-a înclinat către ferestra deschisă şi a căzut pe acoperişul unei magazii aflate la aproximativ un metru distanţă de geam.

Mama băiatului nu l-a dus la spital în ziua în care s-a petrecut incidentul, dar în 11 februarie a mers cu acesta la Institutul de Medicină Legală, unde s-au constatat echimoze de suprafaţă, au mai spus oficialii din Poliţia Capitalei.

Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz, din informaţiile obţinute până în prezent rezultând că incidentul nu s-a produs ca urmare a unei agresiuni.