Mama unuia dintre agresorii din Braşov, mesaj pe Facebook: „Sunt o mamă eroină…”

Mama unuia dintre agresorii din Brașov a răbufnit pe Facebook. După ce internauții au aflat care este profilul ei și au asaltat-o cu mesaje, femeia a simțit nevoia să se apare.

04 apr. 2018, 12:28
Mama unuia dintre agresorii din Braşov, mesaj pe Facebook: „Sunt o mamă eroină…”

Bătrânul de 66 de ani era să rămână paralizat din cauza bătăii crunte pe care a primit-o. Mama unuia dintre agresorii din Brașov i-a luat apărarea fiului ei. Simțindu-se atacată pe pagina ei de Facebook, femeia a postat un mesaj care i-a enervat și mai tare pe cei care cunosc cazul, scrie cancan.ro.

„Sunt o mamă eroină! Doar niște analfabeți îmi pot da mie explicația educării unui copil! Este una dintre pasiunile mele, dragii mei neștiutori de carte. Vouă, care nu mă cunoașteți, mai bine mergeți la plimbare și vă îmbogățiți vizualul”, a scris mama agresorului pe pagina ei.

Mai mult, ea le-a răspuns și în comentarii celor care au luat-o la rost cu privire la violențele comise de băiatul ei.

„Da, este copilul meu! Și va fi mereu, cu toate defectele lui! Nu râde, domniță, că ai copii. Și mai ales fete! Atenție”, i-a scris aceasta unei femei care a comentat pe pagina ei.

Citeşte şi Violenţă extremă. Bătrân bătut cu sălbăticie pe scările unui pasaj din Braşov de doi tineri, care l-au lăsat inconştient

 

loading...