„Mama vă va iubi mereu”: O britanică de 23 de ani şi-a ucis copiii, apoi s-a sinucis GALERIE FOTO

O femeie însărcinată s-a sinucis la scurt timp după ce şi-a ucis cei trei copii. Britanica a postat pe reţelele de socializare mesajul "Mama vă va iubi mereu".

16 apr. 2013, 11:15

Fiona Anderson, o tânără britanică de 23 de ani, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, s-a aruncat în gol de pe o clădire din oraşul britanic Lowestoft, Suffolk. Înainte de a comite gestul sinucigaş, ea îşi ucisese toţi trei copiii, pe Levina (3 ani), pe Addy (2) şi pe Kyden (11 luni), scrie Daily Mail.

De asemenea, tânăra femeie postase pe Facebook o serie de mesaje în care scria că partenerul ei de viaţă o părăsise şi că, în ciuda rugăminţilor ei, el nu a vrut să se împace cu ea, precum şi mesaje către Craig McLelland, tatăl celor trei copii.

Citeşte şi Mesajul emoţionant postat de o mamă pe YouTube, cu puţin timp înainte să moară VIDEO

„Noi toţi te-am iubit întotdeauna. Nu te-am fi părăsit niciodată. Ne-ai dezamăgit atât de mult şi pentru totdeauna. Ţi-am oferit totul. Copiii te venerau ca pe un zeu”, a scris tânăra în mesajele trimise fostului ei partener de viaţă.

Apoi, Fiona a postat fotografii cu copilaşii ei, însoţite de câteva mesaje din partea ei. „Sunteţi tot ce am văzut mai frumos pe lumea asta. Vă iubesc atât de mult, micuţilor”, a scris ea. Iar în mesajul de adio, Fiona a postat şi fotografia scanată a unui copil, scriind alăturat că ea ar fi urmat să nască al patrulea copil „pe 10 iunie” şi că ar fi fost „o fetiţă” pe care fi vrut să o cheme „Evalie”.

Citeşte şi: Descoperire macabră: Şi-a ucis bebeluşii şi i-a păstrat în congelator

Fiona a fost găsită în parcarea unei clădiri cu mai multe etaje de pe care femeia se aruncase în gol.