Managerul spitalului Bagdasar Arseni aruncă bomba: Pregătirile pentru valul 4 nu au fost făcute. Erau doar corespondețe pe hârtie!

Vin afirmații surprinzătoare din partea managerului de la Bagdasar Arseni. Acesta a susținut că nu au fost făcute pregătiri pentru valul 4 al pandemiei.

30 sept. 2021, 18:27
Managerul spitalului Bagdasar Arseni aruncă bomba: Pregătirile pentru valul 4 nu au fost făcute. Erau doar corespondețe pe hârtie!

Managerul spitalului Bagdasar Arseni aruncă bomba. Singurele demersuri din acea perioadă au fost doar corespondențele pe hârtie. Bagdasar Arseni este una dintre unitățile medicale din București care se confruntă cu un număr extrem de mare de pacienți cu COVID la UPU.

Managerul spitalului Bagdasar Arseni aruncă bomba: Pregătirile pentru valul 4 nu au fost făcute. Erau doar corespondețe pe hârtie!

”În afară de corespondențe între noi și DSP nu am văzut niciun fel de pregătire. Poate au fost. Repet, eu n-am văzut nicio pregătire. Dacă noi aici făceam toate eforturile să deschidem aceasta unitate de primiri urgente previzionând, nu trebuie să fii Nostradamus ca să-ți dai seama că în condițiile în care vaccinarea nu are efectul scontat, sau amplitutdinea dorită în rândul populatiei, nu trebuie să fii Nostradamus ca să-ți dai seama că asta se va întâmpla la un moment dat, și iată că se întâmplă.”, a declarat Adrian Nodiț, managerul spitalului Bagdasar Arseni.

România este în cel mai negru scenariu în ceea ce priveşte valul patru al pandemiei de COVID-19. Tot mai multe judeţe au intrat în scenariul roşu şi multe localităţi au trecut de pragul de incindeţă 7.5. Grupul pentru Comunicare Strategică a comunicat joi peste 12.000 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV 2. Cele mai multe noi infectări sunt la Bucureşti – 2300 în 24 de ore. La ATI sunt 1364 internaţi de pacienţi.

Numărul cazurilor noi COVID-19 de păşit cu mult aşteptările specialiştilor. Dacă autorităţile estimau în jur de 1.500 de cazuri COVID-19 în a doua jumătate din septembrie, iată că numărul infectărilor zilnice este de la şapte ori mai mare.

Până astăzi, 30 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.233.668 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 1.575 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.118.816 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 12.032 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 187 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citește și: România, în topul deceselor din Europa din cauza COVID. Alexandru Rafila: ”Nu virusul a fost în adormire, ci Guvernul României”