Mâncarea preferată a lui Carmen Iohannis. O găteşte cel mai des: „Toată lumea o apreciază”

Mâncarea preferată a lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a României este o persoană extrem de discretă şi nu a dezvăluit multe lucruri despre viaţa ei. Chiar dacă este soția celui mai important om din stat, activează tot în sistemul de învățământ.

03 apr. 2022, 08:58
Mâncarea preferată a lui Carmen Iohannis. O găteşte cel mai des: „Toată lumea o apreciază”

Mâncarea preferată a lui Carmen Iohannis. În urmă cu câțiva ani, un prieten al familiei a vorbit despre mâncarea pe care o preferă Prima Doamnă. Se pare că aceasta este un fan al bucătăriei franțuzești şi preferă să își gătească singură.

Mâncarea preferată a lui Carmen Iohannis

Chiar dacă ştie să gătească tot felul de preparate sofisticate, Carmen Iohannis preferă de multe ori mâncărurile tradiționale şi îi ies perfect. Prima Doamnă a României adoră ciorba de perișoare şi o găteşte destul de des, a învăţat reţeta de la mama ei.

E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată, și toată lumea o apreciază”, a declarat prietenu familiei Iohannis, potrivit Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, mesaj în plin război. Ce spune soția Președintelui la început de primăvară

Misterul din spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis

Puțini știu însă că soția lui Klaus Iohannis apelează la un designer român, lucru cunoscut de multă vreme. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis încă din anul 2015.

Designerul a dezvăluit că această frumoasă colaborale a început printr-un simplu e-mail: „este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei”.

Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică” a declarat Andreea Tincu pentru Forbes.