MANCHESTER CITY – CHELSEA 1-0. Guardiola, lider detaşat în Premier League

Manchester City a trecut, duminică, de campioana en-titre, Chelsea, scor 1-0, și s-a distanțat la 18 puncte față de locul 2 în Premier League.

04 mart. 2018, 12:57
MANCHESTER CITY – CHELSEA 1-0. Guardiola, lider detaşat în Premier League

Manchester City a mai trecut un hop în drumul către formalitatea obținerii titlului în Premier League. Pep Guardiola i-a predat o lecție de fotbal lui Conte, într-un meci în care Chelsea nu a reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții lui Ederson. „Cetățenii” au dominat la toate capitolele. Mai agresivi, cu un pressing problematic pentru lenții Christensen și Rugider, cu o posesie de peste 70 la sută și cu aproape de 3 ori mai multe pase decât adversarii, elevii lui Guardiola au demonstrat încă o supremația instaurată în Premier League.

Golul a venit după o fază de fotbal total. Bernardo Silva a fost la capătul unei acțiuni în viteză, ca care au mai participat Sane, Aguero și David Silva. Trecuseră doar 30 de secunde de la startul reprizei secunde. Coordonatele nu s-au schimbat nici după deschiderea scorului, cu aceeași City la timonă.

Manchester City este lider cu un avans de 18 puncte față de Liverpool, în timp ce rivala de astăzi, Chelsea, a pierdut contactul cu locurile de Liga Campionilor, fiind la 5 puncte în spatele lui Tottenham.