Manchester City, cu Pantilimon titular, s-a calificat în finala Cupei Angliei VIDEO

Manchester City, cu portarul român Costel Pantilimon integralist, s-a calificat în finala Cupei Angliei la fotbal, după ce a reuşit să se impună cu scorul de 2-1 (1-0) în faţa formaţiei Chelsea Londra, duminică, pe stadionul Wembley din Londra, în penultimul act al competiţiei.

14 apr. 2013, 17:26
Manchester City, cu Pantilimon titular, s-a calificat în finala Cupei Angliei VIDEO

Golurile au învingătorilor au fost marcate de Samir Nasri (min.35) şi Sergio Aguero (min.47), Chelsea reducând din handicap prin Demba Ba (min.66). Pantilimon a avut o prestaţie foarte bună, contribuind la calificare echipei sale.

Pe parcursul întâlnirii, goalkeeper-ul nostru a avut două intervenţii excelente. O dată la incursiunea lui Mata, blocîndu-l pe acesta la marginea careului, iar după numai un minutu a reuşit să respingă şutul lui Demba Ba, expediat din doar 6 metri.

Manchester City va întâlni în finala programată în data de 11 mai, pe Wembley, pe Wigan Athletic, care a învins sâmbătă, pe aceeaşi arenă londoneză, cu scorul de 2-0, echipa de ligă secundă Millwall, prin golurile lui de Shaun Maloney (min.26) şi Callum McManaman (min.78).