MANCHESTER CITY – LIVERPOOL 2-1. Se reaprinde Premier League: City vine la 4 PUNCTE în urma lui Liverpool. VEZI CLASAMENTUL

Manchester City s-a impus, joi, scor 2-1 cu Liverpool, în derby-ul etapei a 21-a din Premier League, şi se apropie la 4 puncte de "cormorani".

03 ian. 2019, 21:37
MANCHESTER CITY – LIVERPOOL 2-1. Se reaprinde Premier League: City vine la 4 PUNCTE în urma lui Liverpool. VEZI CLASAMENTUL

Prima ocazie a apărut în minutul 18, când Sane a primit o pasă excelentă de la Salah, dar a șutat în bară. În aceeaşi fază, Stones a degajat în Ederson, apoi a scos mingea de pe linia porții. În minutul 41, la primul șut pe poartă, Manchester City a deschis scorul: Kun Aguero a primit o minge în careu și a șutat violent, de la 6 metri, la vinclu.

Liverpool a reușit să egaleze în minutul 64. Robertson a recentrat perfect o minge în careu, iar Firmino a marcat cu capul, din câţiva metri. Egalitatea a ținut până în minutul 72: Sterling i-a pasat excelent lui Sane, care a pătruns și a șutat în diagonală, de la 12 metri, mingea lovind bara și întrând în poartă.

Până la final, ambele echipe au mai avut ocazii mari. Aguero a ratat singur cu portarul Alisson, în timp ce șutul lui Wijnaldum a fost blocat din fața porții de fundașii lui City.

MANCHESTER CITY – LIVERPOOL 2-1 (1-0)

KUN AGUERO 41, SANE 72 / FIRMINO 64

MANCHESTER CITY: Ederson – Danilo, Stones, Kompany (88 Otamendi), Laporte (86 Walker) – Bernardo Silva, Fernandinho, David Silva (66 Gundogan) – Sterling, Kun Aguero, Sane. Antrenor: Josep Guardiola.

LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum (86 Sturridge), Henderson, Milner (57 Fabinho) – Salah, Firmino, Mane (77 Shaquiri). Antrenor: Jurgen Klopp.

Clasament