MANCHESTER CITY – TOTTENHAM 4-3. Nebunie pe „Etihad”. Gol anulat de VAR în prelungiri!

Tottenham este în premieră în semifinalele Champions League, după ce a pierdut, 3-4, pe terenul lui Manchester City (1-0 în tur), unde o va întâlni pe Ajax Amsterdam.

17 apr. 2019, 20:42
MANCHESTER CITY – TOTTENHAM 4-3. Nebunie pe „Etihad”. Gol anulat de VAR în prelungiri!

Tottenham s-a calificat dramatic în semifinalele Champions League după ce a trecut de Manchester City. Sterling înscrisese pentru 5-3 în minutul 90+3, dar arbitrul Cuneyt Cakir a anulat reușita cu VAR!

Sterling a deschis scorul după doar 4 minute, însă koreanul Son a întors rezultatul în 3 minute. A marcat în minutele 7 și 10 și și-a transformat echipa în mare favorită la calificare. Supervedetele lui Pep Guardiola n-au acceptat asta. În doar 10 minute au întors scorul. Bernardo Silva (11) și din nou Sterling (21) au adus-o pe City la doar un gol de calificare. Golul a venit în minutul 59 din gheata lui Kun Aguero, însă Fernando Llorente, intrat pe parcurs, a reluat în plasă o centrare venită din corner (73). Sterling a mai marcat o dată în prelungiri, dar Cuneyt Cakir a refuzat reușita și a trimis-o pe Tottenham în semifinale, unde va înfrunta Ajax.

Manchester City – Tottenham 4-3 (3-2)

Sterling 4, 21, Bernardo 11, Aguero 59 / Son 7, 10, Llorente 73

MANCHESTER CITY: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Mendy (84 Sane) – De Bruyne, Gundogan, David Silva (62 Fernandinho) – Bernardo Silva, Kun Aguero, Sterling. Antrenor: Josep Guardiola.

TOTTENHAM: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose (90 Sanchez) – Wanyama, Sissoko (41 Llorente) – Alli, Eriksen, Lucas Moura (82 Davies) – Son. Antrenor: Maurizio Pochettino.