Manchester United – Arsenal 3-2: Marcus Rashford, noul puşti-minune al Angliei VIDEO

Manchester United a învins-o pe Arsenal cu 3-2, în cel mai tare meci al etapei a 27-a din Premier League. Eroul "Diavolilor" a fost din nou Marcus Rashford, care şi-a trecut în cont o dublă şi o pasă decisivă la reuşita lui Ander Herrera.

28 feb. 2016, 17:02
Manchester United – Arsenal 3-2: Marcus Rashford, noul puşti-minune al Angliei VIDEO

Rashford a devenit cel mai tânăr jucător care marchează două goluri la debut în istoria Premier League, la 18 ani şi 120 zile, exact aceeaşi vârstă pe care a avut-o şi Wayne Rooney când a reuşit prima dublă, dar acesta nu era la primul meci pentru United.

Marcus este primul fotbalist din istoria lui Manchester United care reuşeşte să marcheze cel puţin două goluri în primele două partide în tricoul grupării de pe Old Trafford, el având la activ o dublă şi în partida cu Midtjylland, din Europa League (5-1).

De partea cealaltă, pentru „tunari”, care au marcat prin Danny Welbeck şi Mesut Ozil, înfrângerea înseamnă teren pierdut în lupta pentru titlu, echipa lui Arsene Wenger fiind acum la nu mai puţin de 5 puncte distanţă de liderul Leicester City.

VIDEO CU GOLURILE PARTIDEI DINTRE UNITED ŞI ARSENAL

Rivala cea mai mare a lui Arsenal, Tottenham, este singura echipă care pare capabilă să se lupte cu Leicester. A învins-o pe Swansea, cu 2-1, şi rămâne la două puncte în spatele „vulpilor”.

Paloschi a deschis scorul pentru galezi, pe White Hart Lane, dar londonezii au revenit în actul secund şi au întors meciul în minutele 70 şi 77, după reuşitele lui Chadli şi Rose.