FC Sevilla a învins Manchester United, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

FC Sevilla a învins Manchester United, scor 2-1, şi s-a calificat mai departe.

13 mart. 2018, 19:17
FC Sevilla a învins Manchester United, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

 BARCELONA CHELSEA (ora 21:45) TELEKOM SPORT LIVE STREAM ONLINE VIDEO în CHAMPIONS LEAGUE

Formaţia FC Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în returul optimilor competiţiei.

 

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Ben Yedder, în minutul 74 şi în minutul 78 pentru FC Sevilla, respectiv Lukaku ’84 pentru United.

Manchester United – Sevilla, echipele probabile

  • Man. United: De Gea – Valencia, Bailly, Smalling, Young – McTominay, Matic – Mata, Sánchez, Rashford – Lukaku
  • Sevilla: Rico – Navas, Mercado, Lenglet, Escudero – Pizarro, N’Zonzi – Sarabia, Banega, Correa – Muriel

United a câştigat derby-urile cu Chelsea şi Liverpool, de pe teren propriu, cu acelaşi scor (2-1) şi s-a impus spectaculos în deplasarea cu Crystal Palace, scor 3-2, după ce londonezii au condus cu 2-0.

După 0-0 în tur, „diavolii” caută calificarea pe teren propriu, iar elevii lui Mourinho au un moral excelent, după o serie de trei victorii importante obţinute în campionat.

MANCHESTER UNITED – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM SPORT. LIVE STREAMING PRO TV United a câştigat derby-urile cu Chelsea şi Liverpool, de pe teren propriu, cu acelaşi scor (2-1) şi s-a impus spectaculos în deplasarea cu Crystal Palace, scor 3-2, după ce londonezii au condus cu 2-0.

MANCHESTER UNITED – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM SPORT. LIVE STREAMING PRO TV . De cealaltă parte, Sevilla speră să realizeze surpriza, după o manşă tur în care doar intervenţiile lui De Gea au făcut ca United să plece neînvinsă din Spania. Totuşi, andaluzii nu au câştigat niciodată în cele şase deplasări în Anglia de până acum (3 remize şi 3 înfrângeri). Totuşi, la ultima vizită în Albion Sevilla a obţinut o remiză pe terenul lui Liverpool, 2-2, scor care repetat în meciul de marţi seară le-ar asigura calificarea elevilor lui Vincenzo Montella.