MANCHESTER UNITED – PSG 0-2 Şocul serii în Champions League vine din Marea Britanie

MANCHESTER UNITED - PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Confruntarea săptămânii în UEFA Champions League este fără îndoială Manchester United - PSG, programată marţi, de la 22:00, live pe RomaniaTV.net.

12 feb. 2019, 16:30

MANCHESTER UNITED – PSG 0-2

Echipele de start: 

Man Utd: De Gea, Young, Bailly, Lidelof, Shaw, Matic, Herrera, Lingard, Pogba, Martial, Rashford

PSG: Buffon, Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Marquinhos, Verratti, Daniel Alves, Draxler, Di Maria, Mbappé

United s-a reinventat sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer și a devenit o formație ofensivă. „Diavolii roșii” sunt obligați să câștige pe teren propriu dacă vor să spere la calificare. Fiecare gol va conta, mai ales în fața lui PSG, echipă care a marcat 11 goluri în ultimele patru deplasări. Pariorii pot profita de forța ofensivă a celor două formații, mai ales că un bookmaker important oferă pentru cel puțin un gol în meci o cotă de 30.

  • PSG vine după trei meciuri mai puțin reușite, înfrângere cu Lyon, victorie abia în prelungiri în Cupa Franței cu o formație din liga a treia și doar un 1-0 cu Bordeaux;
  • Un singur meci din ultimele 29 jucate de PSG s-a terminat fără gol în timp regulamentar, 0-0 cu Villefranche, meci câștigat în prelungiri;
  • United are 11 meciuri consecutive fără înfrângere cu Solskjaer pe bancă, 10 victorii și un egal;
  • Englezii au marcat în fiecare partidă după demiterea antrenorului Jose Mourinho, având o medie de peste 2,5 goluri pe meci;
  • PSG a primit gol în toate cele trei partide disputate în deplasare în faza grupelor.

Manchested United – PSG live video online streaming, derby-ul săptămânii

Thomas Tuchel are mari bătăi de cap. Antrenorul lui PSG nu se poate baza pe cei mai prolifici atacanţi în deplasarea cu Manchester United. Neymar şi Cavani sunt accidentaţi şi ratează partida transmisă marţi, de la ora 22:00, de Digi Sport 1.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Echipe probabile

  • Man Utd (4-3-3): De Gea – Young, Lindelof, Jones, Shaw – Matic, Herrera, Pogba – Lingard, Rashford, Martial
  • PSG (4-2-3-1): Buffon – Kehrer, Kimpembe, Thiago Silva, Bernat – Marquinhos, Verratti – Dani Alves, Draxler, Di Maria – Mbappe

Cu peste un miliard de euro investiţi în transferuri în ultimii opt ani, PSG visează la primul trofeu UEFA Champions League din istorie. Pe francezi îi aşteaptă însă o dublă de foc cu United în optimi, iar meciul tur vine într-unul dintre cele mai dificile momente. Neymar, Edinson Cavani şi Meunier sunt accidentaţi şi vor lipsi la confruntarea de pe Old Trafford. Singura veste bună pentru Tuchel este revenirea lui Marco Verratti.

„Mă simt bine, sunt foarte fericit pentru că am revenit după aproape trei săptămâni. Am muncit mult ca să pot reveni şi sunt încântat”, a spus mijlocaşul.

Cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă, United nu a pierdut vreun meci: are zece victorii şi o remiză în toate competiţiile. „PSG este una dintre cele mai dificile echipe pe care le poţi întâlni. Abia aşteptăm însă meciul. Este o echipă fantastică, modul în care a crescut în ultimii 10-12 ani este unul fantastic. Va fi un adevărat test pentru un club ca Manchester United”, a spus tehnicianul nordic.

„Diavolii” au renăscut sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer şi n-au mai cunoscut gustul înfrângerii de când au fost preluaţi de tehnicianul norvegian. 10 victorii şi o remiză a obţinut United cu Solskjaer la cârmă, însă acum are în faţă cel mai dificil test.

PSG e una din marile favorite ale competiţiei, iar în momentul tragerii la sorţi toată lumea miza pe trupa franceză, în condiţiile în care United mergea extrem de prost în campionat, sub comanda lui Mourinho. Situaţia s-a schimbat radical, iar în plus PSG are probleme de efectiv înaintea dublei cu United: Neymar e scos din joc atât pentru meciul tur, cât şi pentru cel de pe Parc des Princes. În plus, Tuchel nu va putea conta nici Munier, în timp ce Verratti este incert. A intrat în ultima partidă de campionat, dar a ieşit după doar 58 de minute, fiind înlocuit cu Paredes. 

Programul saptamanii in UEFA Champions League:

Marti:
Manchester United – PSG
AS Roma – FC Porto

Miercuri:
Tottenham – Dortmund
Ajax – Real Madrid

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019:!

„Mbappe poate sa-i faca sa danseze!”, titreaza ziarul L’Equipe in ziua marelui meci dintre Manchester United si PSG. E singurul atacant din celebrul trio CMN: Cavani, Mbappe, Neymar de la campioana Frantei. 

Neymar si Cavani s-au accidentat, iar Tuchel are o multime de batai de cap. Veratti abia a revenit si nu poate juca o partida intreaga, iar Meunier s-a rupt si el. 

Toata presiunea se va afla pe umerii lui Mbappe, iar L’Equipe scrie ca tanarul campion mondial in varsta de 20 de ani are nevoie de curaj in fata echipei engleze. Mbappe nu a jucat niciodata fara Cavani sau Neymar alaturi, insa chiar acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru PSG. 

Manchester United e in forma maxima de o luna si jumatate, de cand Ole Gunnar Solskjaer a preluat echipa de la Mourinho. Norvegianul a implementat un stil ofensiv, complet diferit fata de ce propunea portughezul pe Old Trafford. 

De acest stil bazat pe atac poate profita PSG acum pe Old Trafford, prin viteza ametitoare a lui Mbappe. Francezii sunt asteptati astfel sa abordeze o tactica mai defensiva, una care nu ii caracterizeaza, fiind si primul meci dintr-o dubla ce se va incheia pe Parc des Princes. 

În ultima etapă, United a învins în deplasare la Fulham, 3-0, meci în care Pogba a marcat o „dublă”, iar Solksjaer i-a odihnit pe Rashford, Lindelof şi Lingard. Totodată, s-a remarcat Chris Smalling, care are şanse astfel să apară în locul lui Phil Jones. 

PSG a trecut de Bordeaux la limită, 1-0, golul marcat fiind din penalty de Cavani, fază la care s-a şi accidentat. PSG domină autoritar campionatul în Franţa, la o distanţă de 10 puncte faţă de locul 2, ocupat de Lille. În timp ce elevii lui Ole Gunnar Solksjaer au urcat pe locurile de UEFA Champions League, o performanţă greu de imaginat atunci când a avut loc tragerea la sorţi, iar la cârma echipei era Jose Mourinho. 

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019:„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am plecat la PSG!”. Declaraţie neaşteptată a lui Di Maria, înainte de Man. United – PSG

ngel di Maria a vorbit despre problemele pe care le-a avut în perioada petrecută la Manchester United, înainte de a reveni pe Old Trafford, alături de PSG. Duelul din optimile UEFA Champions League se va disputa marţi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

„Am stat doar un an acolo. Nu a fost cea mai bună perioadă a carierei mele. Nu m-au lăsat să petrec cel mai bun timp al meu. Erau probleme cu managerul atunci. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am plecat la PSG şi am fost din nou eu însumi”, a spus Di Maria, pentru France Bleu.

Argentinianul de 30 de ani ajungea la Manchester United în vara lui 2014, de la Real Madrid, pentru 75de milioane de euro. Louis van Gaal, antrenorul de atunci al „Diavolilor”, l-a descris ca fiind un jucător de clasă mondială.

Totuşi, lucrurile nu au mers prea bine pentru sud-american, care şi-a trecut în cont 4 goluri şi 12 assist-uri în cele 33 de meciuri adunate, în stagiunea 2014-2015 pentru Manchester United. Astfe, după numai un an, Angel a ajuns la PSG, pentru 63 de milioane de euro.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Angel di Maria şi-a prelungit contractul cu PSG

Angel Di Maria rămâne la Paris St. Germain. Campioana Franţei a anunţat, la finalul anului 2018 că argentinianul şi-a prelungit contractul până în 2021.

Vechea înţelegere a sud-americanului se încheia la finalul acestui sezon, iar oficialii grupării de pe Parc des Princes nu au vrut să rişte să-l piardă gratis pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Angel Di Maria a fost transferat de la Manchester United, în 2015. Rosario Central, Benfica şi Real Madrid sunt celelalte echipe din cariera argentinianului.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019:VAR debutează AZI în Champions League, la Man United – PSG! În ce condiții vor putea arbitrii să consulte asistența video

UEFA a anunțat oficial că în partidele din faza optimilor de finală din Champions League va debuta tehnologia VAR, cea care a funcționat cu atât de mult succes în cele mai importante competiții din Europa, cu excepția Premier League. Primele partide din Liga Campionilor la care arbitrii vor avea dreptul să consulte VAR sunt Manchester United – PSG și AS Roma și FC Porto.

Comunicatul oficial UEFA vă prezintă următoarele: „După ce tehnologia a fost testate cu succes și după ce arbitrii au fost antrenați în ultimele luni, Video Assistant Referees (VAR – Asistentul video de arbitraj) va fi folosit de acum încolo pentru toate partidele din UEFA Champions League. Echipa VAR va verifica în mod constant erorile clare și evidente pentru următoarele patru situații care pot schimba soarta meciului:

VAR debutează în Champions League. În ce alte competiții mai apare asistența video

Roberto Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, a explicat cum s-a ajuns la ideea ca federația europeană să implementeze VAR: „Tehnologia va interveni doar dacă vor fi dovezi clare că s-a întâmplat ceva ce nu a fost sancționat de arbitru: faulturi clare în zona de pedeapsă sau dovezi că nu există motive să se acorde un penalty. De asemenea, în cazul unul henț, VAR va interveni doar dacă este clar că jucătorul a dorit să pună mâna în cala mingei”, a spus Rosetti, pentru site-ul oficial al UEFA.

Nu doar în Liga Campionilor va fi prezentă tehnologia VAR. În plus, Comitetul Executiv al UEFA a decis să folosească acest VAR și în finala UEFA Europa League din 2019, în finala Nations League 2019, dar și la turneul final al Campionatului European U21 din această vară, la care este calificată și naționala de juniori a României.

Marți, 12 februarie, reîncepe Champions League, cu manșa tur a optimilor de finală, mai precis cu primele patru partide. Capul de afiș este indiscutabil Manchester United – PSG, care are loc pe stadionul Old Trafford. Este un meci între două dintre cele mai puternice cluburi de pe continent, inclusiv la capitolul financiar.

Ce plusuri ar putea avea Manchester United în această dublă, care să îi servească drept argumente pentru calificare? În primul rând moralul. Diavolii roșii au renăscut mental incredibil după perioada de-a dreptul cenușie sub comanda lui Jose Mourinho. Cum a plecat portughezul și a venit fostul atacant norvegian Ole Gunnar Solskjaer jucătorii lui United au început subit să joace fotbal. Și ce fotbal, pentru că suntem absolut de neoprit. Au zece meciuri cu Solskjaer și bilanțul e incredibil: 9 victorii și un singur egal.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Francezii vor lupta cu diavolii roșii în iadul de pe Old Trafford

Un al doilea plus l-ar constitui faptul că piesele grele ale echipei, respectiv portarul Davide De Gea, mijlocașul Paul Pogba și atacantul Anthony Martial trec printr-o perioadă extraordinară, evoluțiile lor fiind determinante pentru acest salt calitativ fantastic. Martial chiar și-a prelungit recent contractul, deși în decembrie voia să plece din închisoarea Mourinho.

Al treilea plus pentru Manchester la acest prim meci cu PSG îl poate constitui atmosfera unică de pe Old Trafford. Toate biletele s-au dat în câteva zile după ce s-a aflat cine va fi adversarul din optimi. Fanii lui United crează acea energie pozitivă fantastică, de care echipa are atâta nevoie acum, pentru a reuși să avanseze în competiție.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Buffon, garanția unei porți ferecate

La rândul ei și PSG ar putea spune că există anumite atuuri și de partea sa. În primul rând omogenitatea echipei. Exceptând venirile lui Neymar și Mbappe în ultimii doi ani PSG s-a bazat pe aceiași oameni și automatismele de joc sunt foarte bine puse la punct. Acest lucru conferă echipei un joc foarte ordonat și bine legat la mijlocul terenului.

Al doilea atuu pentru o deplasare atât de grea și pentru jocul retur este veteranul de 40 de ani din poarta parizienilor, legendarul italian Gigi Buffon. Buffon este exemplul de siguranță, omul care dă o imensă încredere defensivei și care știe să își așeze foarte bine fundașii, astfel că atacanții lui United vor trebuie să transpire mult, pentru a crea breșe.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Solskjaer a mai antrenat în Europa doar pe Molde

Ultimul atuu, la fel de important îl reprezintă explozia incredibilă a unicului vârf rămas lui Thomas Tuchel, cel desemnat cel mai bun tânăr jucător al Europei, Kylian Mbappe. Dacă Verratti și Di Maria vor ști cum să îi ofere mingii, atunci apărarea lui United va fi în mare pericol, în special axul central, acolo unde internaționalul francez, cumpărat de la Monaco la suma de 180 de milioane euro, știe cel mai bine să își croiască drum.

Desigur, la ambele echipe nu există numai plusuri, ci și minusuri. Bilele negre la United ar putea fi următoarele: lipsa de experiență ca antrenor la acest nivel de Champions League pentru antrenorul Solskjaer, care a mai fost doar la Molde, dificultățile fundașilor laterali, care obișnuiesc să urce așa cum cere antrenorul, dar care se repliază destul de greu și faptul că nu există totuși un play-maker, un adevărat număr 10, care să inventeze ceva spectaculos, United fiind o echipă de atac, dar care aplică ideea de fotbal total.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019: Neymar și Cavani sunt de neînlocuit

La PSG cel mai mare minus este absența celor mai buni doi oameni, brazilianul Neymar și uruguayanul Edinson Cavani, pierderi imense și de neînlocuit, care diminuează enorm forța de atac a echipei. De altfel, din această cauză, bookmakerii au schimbat cotele, dând acum favorită pe United să meargă mai departe, deși inițial PSG era creditată cu șanse mari.

Antrenorul interimar al celor de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, este sigur ca duelul din optimile UEFA Champions League dintre Manchester United si Paris Saint-Germain va fi unul extrem de spectaculos! Ambele echipe mizeaza totul in atac pe 2 pusti: Marcus Rashford si Kylian Mbappe.

Rashford, 21 de ani, si Mbappe, 20 de ani, au fost menajati de antrenorii lor in weekend. Cei doi au marcat impreuna 27 de goluri in acest sezon in campionat – 9 pentru Rashford, cel care este insa intr-o forma extraordinara de la venirea lui Solskjaer, si 18 pentru Mbappe, cel pe care Tuchel va miza totul in conditiile absentelor lui Edinson Cavani si Neymar.

„E normal sa existe comparatii. L-am vazut pe Mbappe pe viu doar o data si lucrand cu Marcus in fiecare zi pot spune ca este un jucator de calitate. Ador sa lucrez cu el. Sunt sigur ca cei de la PSG se vor uita la Marcus asa cum ne uitam noi la Mbappe – este una dintre principalele amenintari. Mbappe a avut un progres fantastic, are mult entuziasm. Atacantii nu domina neaparat fotbalul, dar ei doi vor avea un impact masiv asupra fotbalului in urmatorii 10 ani” spune Solskjaer.

MANCHESTER UNITED – PSG LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2019:

Campioana Frantei se confrunta cu o situatie dificila inainte de meciul de la Manchester, din optimile Champions League. Antrenorul Thomas Tuchel nu se va putea baza pe starul brazilian, Neymar, accidentat in meciul din Cupa Frantei, cu Strasbourg. 

Tehnicianul l-a pierdut si pe atacantul uruguayan Edinson Cavani. Fotbalistul a suferit o accidentare la coapsa in meciul de sambata, contra lui Bordeaux. Cavani nu a mai putut continua partida si a fost schimbat in minutul 46, iar locul sau a fost luat de Kylian Mbappe.

„Nu avem vesti bune pentru Edi. A fost supus unor verificari si vor urma mai multe la centrul nostru de antrenament. Sentimentul meu este ca va fi foarte greu pentru el sa joace la Manchester. Clubul va mai astepta, dar din punctul meu de vedere vestile nu vor fi bune. Sperante sunt, insa foarte mici”, a spus Thomas Tuchel.

Antrenoul lui PSG spune ca va trebui sa pregateasca mai multe planuri pentru meciul cu formatia lui Ole Gunnar Solskjaer, avand in vedere ca si Marco Verratti este incert pentru aceasta partida.

„Fara Neymar, posibil fara Marco si Cavani vom avea nevoie de un plan D. Nu ma pot gandi la atat de multe planuri in avans. Va trebui sa o analizam pe Manchester United, sa ramanem calmi si increzatori. Pentru un meci impotriva lui Manchester, Liverpool sau Steaua Rosie Belgrad, ai nevoie de jucatori cheie, cu incredere, experienta si calitate. Trebuie sa fie obisnuiti sa joace astfel de meciuri, cu o presiune mare pe umerii lor”, a adaugat Tuchel.