Maneaua celebră a lui Adrian Minune cu care FCSB a sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova. „Asta ne place, asta cântăm!” VIDEO

Fotbaliştii de la FCSB au sărbătorit în vestiar victoria de la Craiova, de unde răsuna celebra manea a lui Adrian Minune, "Așa sunt zilele mele", lansată acum 20 de ani!

29 nov. 2021, 10:01
Maneaua celebră a lui Adrian Minune cu care FCSB a sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova. „Asta ne place, asta cântăm!” VIDEO

Maneaua celebră cu care FCSB a sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova. Oltenii au condus cu 1-0 şi au egalat la 2-2, dar FCSB s-a impus cu golul din final al lui Andrei Cordea.

Maneaua celebră cu care FCSB a sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova

„E petrecere mare în vestiar, aud… Așa sunt zilele voastre?”, a spus reporterul către Andrei Cordea, aluzie la faptul că în zona flash-interviului se auzea, din vestiarul FCSB, melodia interpretată de Adrian Minune. De altfel, după victorii, cei de la FCSB obişnuiesc să asculte  maneaua respectivă. După succesul cu Dinamo, 6-0, același Andrei Cordea dezvăluia: „N-aveam voie cu manele, că am văzut că a fost certat Dennis Man, dar asta ne place, asta cântăm!”.

Reghecampf primeşte o nouă lovitură în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan

„N-am mai marcat de la meciul cu Dinamo, dar acum mi-am luat revanșa. Nu e vorba de arma secretă. Am intrat la pauză și trebuie să ne facem datoria. Filozofia este să începem cu 15 minute de forcing, dar nu ne iese mereu. Suporterii au avut ce să vadă și mă bucur că am câștigat. Play-off-ul este cel mai important”, a mai spus Andrei Cordea.

„Așa sunt zilele mele” a fost lansată acum 20 de ani, refrenul fiind „Așa sunt zilele mele / Una bună, zece rele / Nu dă Doamne cineva / Să mă scape de lumea rea!”.