Manelele au cucerit vietnamezii. Imaginile sunt virale pe TikTok: „Iubirea mea, suflet frumos”

Manelele au cucerit vietnamezii. Dacă aveaţi impresia că doar românii sunt în extaz atunci când ascultă acest gen de muzică, ei bine, se pare că nu. Şi locuitorii din Vietnam au fost fascinaţi de ritmurile orietale, pe care au dansat cu veselie.

28 sept. 2022, 15:09
Manelele au cucerit vietnamezii. Imaginile sunt virale pe TikTok: „Iubirea mea, suflet frumos”
Manelele au cucerit vietnamezii

Manelele au cucerit vietnamezii şi este o dovadă că sunt ascultate peste tot în lume. Și în îndepărtata Asie, mai exact în Vietnam, localnicele dansează pe versurile unei melodii românești.

Citeşte şi: Festivalul de manele de la Cluj, care i-a avut invitaţi pe Guţă şi Jador, nu a avut spectatori. Aproape nimeni nu a cumparat bilete

Manelele au cucerit vietnamezii

Un grup de turiști români a făcut descoperirea în miez de noapte. „Iubirea mea, suflet frumos„, este versul care le-a vrăjit pe vietnameze. Imaginile au devenit virale pe TikTok, unde vloggerul Cătălin Backpackyourlife le-a publicat.

@catalinbackpackyourlifeVIETNAMEZELE SE RUP PE MANELE! CE MELODIE E ASTA?♬ original sound – Catalin Stanciulescu

Nu este prima dată când manelele românești fac senzație în străinătate. În iarna lui 2021, Vali Vijeli a făcut show pe plajele din Zanzibar.

Novak Djokovic, petrecere cu manele sârbeşti dupa ce a câştigat Wimbledonul

Novak Djokovic a avut parte de o primire impresionantă la Belgrad după ce a câştigat pentru a şaptea oară turneul de la Wimbledon. Mii de fani s-au strâns, luni, în faţa primăriei din capitala Serbiei pentru a-l aclama pe sportiv. Campionul a continuat petrecerea la un local de lux, unde a petrecut pe ritmuri de manele şi cu băutură până dimineaţa.

Tenismenul a fost însoţit de soţia sa, Jelena, dar şi de familie şi de cei mai apropiaţi prieteni. După câteva pahare, atmosfera s-a încins la maximum, iar soţia sa, Jelena Djokovic, a luat microfonul şia  interpretat melodia „Košava” a celebrei cântăreţe Zorica Brunclik! Nici Novak Djokovic nu s-a lăsat mai prejos: a cântat alături de Saša Kovačević, un artist la modă în Serbia!

Înainte de petrecere, Novak Djokovic i-a salutat pe fani de la balconul primăriei din Belgrad, iar mulţimea l-a ovaţionat îndelung. Pentru a marca performanţa s-au organizat şi un foc de artificii şi un concert, iar campionul a aruncat 20 de mingi cu autograf către mulţime şi a pozat cu trofeul.