Manelistul Puișor de la Mediaș, prins beat la volan având viteza de 112 km/h în localitate. A fost prins în flagrant în timp ce încerca să-i mituiască pe polițiști. Ce riscă acum

Un bărbat de 28 de ani a fost prins în flagrant în timp ce încerca să dea o mită de 200 de euro polițiștilor pentru a nu-i face dosar penal după ce a fost prins beat la volan.

10 sept. 2023, 18:41
Manelistul Puișor de la Mediaș, prins beat la volan având viteza de 112 km/h în localitate. A fost prins în flagrant în timp ce încerca să-i mituiască pe polițiști. Ce riscă acum

Ar fi vorba despre manelistul care poartă numele de scenă „Puișor de la Mediaș”.

„În cursul zilei de astăzi, 10.09.2023, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au prins în flagrant o persoană, în vârstă de 28 ani, care a remis suma de 200 euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenții de poliție să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier.

În fapt, doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu – Poliția Municipiului Mediaș, Biroul Rutier și Biroul Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism care a efectuat o manevra de depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest au constatat că a consumat băuturi alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autoturismului a remis agenților de poliție suma de 200 de euro pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru depășirea pe linie continuă și depășirea regimului legal de viteză, fapte ce presupun aplicarea sancțiunii complementare de suspendare a dreptului de a conduce.”, se precizează în informarea IPJ Sibiu.

Citește și Vești bombă pentru români! Plătești mai puțin și primești mai mult. Puțini știau despre acest avantaj

Manelistul a vrut să-i mituiască pe polițiști, iar acel moment a fost înregistrat cu dispozitivul de tip body-cam din dotarea unuia dintre oamenii legii.

Polițiștii au sesizat cele întâmplate la Serviciul Județean Anticorupție Sibiu, iar poliția judiciară au acționat la constatarea in flagrant a infracțiunii de dare de mită.

Manelistul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Citește și Ce spune despre tine modul în care scrii pe WhatsApp. Ce înseamnă dacă trimiți multe mesaje scurte, unul după altul

„Menționăm faptul că, numai în ultima săptămână, polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au sesizat la Direcția Generală Anticorupție cinci situații în care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mită. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a mai transmis poliția.