Manevră INCREDIBILĂ la ÎNĂLŢIME: Un şofer a ÎNTORS CAMIONUL cu buşteni pe MARGINEA PRĂPASTIEI VIDEO

Un şofer austriac a dat o lecţie de conducere auto, când a întors un camion încărcat cu buşteni pe un drum foarte strâmt, aflat pe marginea unui prăpastii.

28 ian. 2014, 10:12
Manevră INCREDIBILĂ la ÎNĂLŢIME: Un şofer a ÎNTORS CAMIONUL cu buşteni pe MARGINEA PRĂPASTIEI VIDEO

Joachim Held, un şofer austriac în vârstă de 43 de ani, a întors camionul printr-o manevră extrem de periculoasă din cauza locului unde a făcut-o, mai precis pe marginea unei stânci aflate la o înălţime uluitoare, pe un drum forestier îngust,  într-un loc strâmt ce dădea într-o prăpastie adâncă

Spectaculoasa manevră de întoarcere a fost executată de Joachim în trei mişcări, iar camionul pe care îl conducea bărbatul era încărcat şi cu 200 de tone de buşteni, scrie Daily Mail.

Şi mai uluitor este faptul că bărbatulo face această manevră de două ori pe zi, în acelaşi loc, de unde cară lemnele şi apoi le transportă. Dar Joachim, care conduce maşina de când avea 19 ani, nu vede de ce oamenii spun că este cea mai periculoasă manevră de întors maşina pe care au văzut-o vreodată.

Deocamdată, Joachim nu a făcut nicio greşeală. El îşi conduce camionul pe munţii Eisenerz, în apropiere de Styria. „Fac asta de mulţi ani, încât este ca o a doua natură pentru mine”, a explicat el.