Manevra lui Gigi Becali cu 24 de ore înainte de stabilirea campioanei în Liga 1. A cumpărat un jucător de la CFR Cluj

Ionuţ Larie, fundaşul lui CFR Cluj, ajuns la final de contract cu gruparea aredeleană, a ajuns la o înţelegere cu FCSB chiar cu o zi înainte de meciurile care vor decide titlul în Liga 1. Larie are 30 de ani.

12 mai 2017, 18:09
Manevra lui Gigi Becali cu 24 de ore înainte de stabilirea campioanei în Liga 1. A cumpărat un jucător de la CFR Cluj

CFR Cluj joacă la Viitorul, iar dacă va pierde trupa lui Hagi va fi noua campioană a României. S-a speculat chiar că ardelenii ar da o mână de ajutor Viitorului, antrenorul Miriuţă deplasând la Ovidiu un lot din care lipsesc şase titulari. Gigi Becali, patronul FCSB, îşi mai pune însă o speranţă că ardelenii vor lupta până la epuizare pentru a-i împiedica pe constănţeni. Măcar unul dintre ei speră că o va face, fundaşul Ionuş larie, de 30 de ani, pe care tocmai a anunţat că l-a cumpărat.

Citeşte şi VIITORUL-CFR CLUJ. George Ţucudean: Trebuie să murim pe teren! Nimic nu mai contează

Chestionat în legătură cu un posibil atentat la morală, dat fiind că sâmbătă se decide titlul în Liga 1, Becali a spus la Digi Sport: „Nu înțeleg. Care e imoralitatea? Avea băiatul și alte oferte. E imoral dacă transferi un jucător liber, că joacă cu o contracandidată. Ce trebuia? Să-i spunem că nu semnăm azi, semnăm mâine, că are meci.

Alta e să pui niște jucători să facă non-combat și altă e să pui un jucător care o să joace la turație maximă. Ce poate să facă mai mult decât să joace fotbal? Poate face mai mult sau mai puțin? Eu l-am cumpărat să joace la mine. Ne luăm după judecătorii din România? Dacă acum aveai voie să premiezi, nu mai erau atâtea discuții. N-are legătură acest caz cu acesta.

Aici e un jucător care avea oferte de la alte două echipe din România. Avea oferte de la echipe din România care sunt cu noi contracanditate. Impresarul lui vă poate spune. Poate băiatul nu credea. Poate îmi face numai o ofertă azi, ca să joc și apoi„.

10.000 de euro pe lună va fi salariul lui Larie la FCSB. Acesta va încasa şi o primă de instalare de 100.000 de euro.