Manevră scandaloasă a PNL pentru alegeri: Organizează o tombolă pentru a strânge 150.000 de CNP-uri

Manevră scandaloasă a PNL pentru alegeri! Organizaţia de Botoşani vrea să facă rost de 150.000 de CNP-uri! Dă în schimb premii supriză, printre care, o maşină. Totul în cadrul unei tombole, sub pretextul Crăciunului.

09 dec. 2013, 07:18
Manevră scandaloasă a PNL pentru alegeri: Organizează o tombolă pentru a strânge 150.000 de CNP-uri

Concret, PNL Botoşani organizează o tombolă de Crăciun. Oamenii sunt momiţi cu peste 1000 de pungi cu produse tradiţionale în cadrul campaniei Moş Crăciun e liberal”. Premiul cel mare este însă o Dacie Logan. Totuşi, pentru a participa la tombolă, organizatorii cer participanţilor să-şi treacă şi CNP-ul, deşi acest fapt ar trebui să fie opţional la concursuri. În plus, participanţii la tombolă sunt puşi să-şi dea acceptul ca pe numerele de telefon să primească mesaje de la partid.

Oficial, liberalii spun că vor folosi datele personale ale românilor pentru activităţi publicitare şi campanii organizate de PNL. Mai mult, liberalii susţin că includerea CNP-ului nu este obligatorie, deşi această rubrică există în talonul de participare.

„Trecerea CNP-ului nu este obligatorie, o comisie a stabilit regulamentul acestei acţiuni. Una din rubrici e includerea CNP-ului, dar nu e obligatoriu, dacă omul vrea, îl trece, dacă nu, nu. Dacă dumnealor îşi trec datele personale, noi o să le verificăm în baza noastră de date şi le păstrăm acolo. Le cerem numerele de telefon pentru a le trimite mesaje în care îi informăm cu privire la anumite probleme de interes judeţean”, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani.

Totuşi, Adriana Săftoiu spune lucrurilor pe nume, ea afirmând că CNP-urile reprezintă un subiect uriaş de scandal, atunci când vine vorba de fraudă sau posibilă fraude electorale.

Botoşani este unul dintre judeţele în care USL nu mai funcţionează decât pe hârtie, iar liberalii spun că trebuie să lupte de unii singuri în alegeri.

VEZI SI:

Premiu inedit: Un tablou semnat de Pablo Picasso poate fi câştigat la o tombolă

 

loading...