MANTRA săptămânii 15-21 OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare ZODIE. Mantra necesară ţie acum !

Iata mantra saptamanii 15-21 octombrie 2018. Fiecare din noi trece prin situatii in care putem crede ca nu mai stim care ne e calea sau ce vrem de fapt de la viata, sa simtim dezamagire sau neincredere in tot si toate.

15 oct. 2018, 20:11
MANTRA săptămânii 15-21 OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare ZODIE. Mantra necesară ţie acum !

Dar exista solutii. Chiar putem iesi din toate mai bine decat eram, cu conditia sa  credem cu tarie ca exista multe solutii in jurul nostru pentru orice problema si sa actionam in consecinta.

O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie si astfel contribuie la schimbarea gandurilor vechi ce ne stapanesc si ne dau stari emotionale negative.

Cand gandesti pozitiv, ai capacitatea sa alegi actiuni pozitive si orientate spre solutiile cautate. 

Citeste-ti mantra zilnic, stai in liniste 2 minute, repet-o in minte ca si cum meditezi. O poti scrie pe un bilet si lipi langa computer sau la baie sau la frigider pe durata saptamanii. Acest ritual saptamanal ajuta la reducerea stresului inutil din viata, reamintindu-ti sa mentii lucrurile simple, fara drama, sa cauti motive de stare de bine chiar si din cele mai simple lucruri, fara a lua nimic la modul personal, ramanand integru in ceea ce spui sau faci, in pace si claritate.

Daca vrei sa iti schimbi viata in bine, foloseste zilnic puterea mantrelor.

De ce am citi mantra saptamanii pentru fiecare zodie? Pentru ca avem nevoie sa stam in contact cu afirmatii pozitive permanent. Ele sunt chiar destinatia spre care ne indreptam. Ceea ce crezi, aceea creezi! Ce gandim este destinatia pusa in GPS-ul intern iar Universul aduce fiecaruia experiente potrivite exact cu ce si-a pus in GPS.

Cuvintele au putere creatoare uimitoare. Sa fim atenti ce scoatem pe gura! 

Cu ganduri negative, e imposibil de ajuns la bine! De aceea, ne asiguram ca lucram sa ne schimbam destinatiile negative din minte cu unele noi, pozitive. 

Daca ai primit aceasta mantra acum, inseamna ca Universul iti transmite un mesaj de care ai nevoie.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Eu ma transform ori de cate ori este nevoie

Atunci cand nu mai poti schimba o situatie din jurul tau, inseamna ca Universul te provoaca sa te schimbi tu. In acel moment, totul din jur se schimba. Ce vezi in lumea ta exterioara este o reflectare a ce gandesti si simti in interior. Cand ceva nu iti place, pune-ti intrebarea : in ce trebuie sa cred, din moment ce traiesc asa ceva ? Apoi, alege sa crezi diferit.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Eu am curaj sa traiesc fara masti

Viata ta se va imbunatati in directia dorita doar atunci cand incepi sa faci mici schimbari, sa iti asumi mici riscuri. Cea mai mai dificila schimbare pe care o poti face este sa fii in totalitate onest cu tine insuti. Sa iti dai la o parte armurile de protectie si mastile puse candva ca sa nu te mai doara anumite rani sufletesti. Sa iti dai voie sa iti vezi durerile ca sa le poti vindeca.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: Eu raman conectat la Sinele meu

A te cunoaste si a fi constient de viata ta nu inseamna doar sa observi ce se petrece in jurul tau, ci ce se petrece si in interiorul tau. Tine-ti ochii deschisi iar in minte tine-ti Sinele inalt. El iti va da ganduri si emotii bune cu care le inlocuiesti pe cele tulburatoare ce te tine in deriva. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.