MANTRA săptămânii 25-30 septembrie 2018 pentru fiecare ZODIE, marca LOUISE HAY

Mantra saptamanii. Iata  mantra saptamanii 25-30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Mantra acestei saptamani este oferita fiecarei zodii din impresionanta colectie de mantre ale celebrei Louise Hay, regina afirmatiilor pozitive, una din cele mai puternice personalitati din industria dezvoltarii personale si vindecarii alternative a secolului nostru.

24 sept. 2018, 19:55
MANTRA săptămânii 25-30 septembrie 2018 pentru fiecare ZODIE, marca LOUISE HAY

Louise Hay a sustinut milioane de oameni sa isi vindece viata, sa isi gaseasca adevarata cale spre fericire prin tehnica afirmatiilor pozitive, a mantrelor rostite cu credinta si consecventa in fiecare zi.

„Este nevoie de timp pentru ca samanta sa se transforme in planta adulta. La fel se petrec lucrurile si cu afirmatiile, este nevoie de timp pentru ca prima declaratie sa se transforme intr-o realitate efectiva. De aceea, ai rabdare” spunea Louise Hay.

O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie si astfel contribuie la schimbarea gandurilor vechi ce ne stapanesc si ne dau stari emotionale negative. 

Toata lumea are in interiorul mintii propriile mantre. 

Le gandim si spunem inconstient. De fapt, in zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de calugari in varful muntilor tibetani.

Ele sunt gandurile pe care le tinem in minte in fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou si din nou, despre noi si despre lume.

Gandurile au putere si au energie. Prin repetitie in minte sau cu voce tare, ele devin mantre si duc la manifestarea lor in viata reala. Multe ganduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile in care ne-am format sau din mediul in care traim.

Universul nu face decat sa ne asculte si sa ne spuna : Dorinta ta este lege pentru mine.

Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata. 

Daca ai primit aceasta mantra acum, inseamna ca Universul iti transmite un mesaj de care ai nevoie. 

In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare! 

 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este : IMI PLACE SA FIU EU

Mesajul: Aleg in mod constient sa incetez sa ma judec sau sa ma critic. Aleg sa iubesc ceea ce sunt eu. Sunt liber sa vad tot ce e mai bun si frumos in unicitatea mea pe acest Pamant. Este atat de bine sa traiesc in propria mea piele! 

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: MA IUBESC PE DEPLIN IN MOMENTUL PREZENT

 Mesajul: Sunt tandru, bun si incurajator cu copilul meu interior, pe masura ce descoperim si ne eliberam de mesajele vechi si negative din noi. Ne desprindem de tot ce am mostenit ca mod de gandire, de tot ce am acceptat de la altii ca fiind adevarat desi nu este si adevarul nostru. Ne construim un nou mod de a gandi care sa ne calauzeasca spre noi rezultate pline de bucurie si satisfactie. 

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: SUNT CONECTAT CU INTREAGA VIATA

Mesajul: Cu propria mea minte, pot contribui fie la distrugerea intregii mele vieti fie la vindecarea ei de tot ce nu a fost bun in trecut si construirea unei vieti noi traite in liniste, impacare si satisfactie. Atunci cand ma ridic la vibratia iubirii, creierul meu este conectat la toata viata din jurul meu la modul pozitiv. In fiecare zi, aleg sa trimit constient iubire planetei si tuturor celor ce locuiesc in ea, cunoscuti sau nu. Ceea ce fac cu mintea mea CHIAR creeaza o diferenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO