Manuela, tânăra ucisă cu bestialitate lângă Bucureşti, a fost înmormântată în rochie de mireasă

Au fost momente dramatice, la Mihăiești, acolo unde sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Manuela. Tânăra bogată ucisă în Capitală a fost înmormântată în rochie de mireasă. Tatăl ei este un cunoscut fermier din Oltenia. Cei doi bărbaţi care au pus la cale crima sunt acum arestaţi.

30 iun. 2019, 13:09
Manuela, tânăra ucisă cu bestialitate lângă Bucureşti, a fost înmormântată în rochie de mireasă

Manuela a fost condusă astăzi pe ultimul drum, în satul natal Mihăești, județul Olt. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a lucrat în Guvernul României și a fost consiliera unui important om politic de la noi. Manuela era fiica lui Gelu Mustețea, un afacerist din Olt care deține peste 4000 de hectare de teren arabil și era licențiată în drept.

Vă reamintim că Manuela a fost ucisă în propria locuință, joi, 27 iunie. Criminalul din Bragadiru a recunoscut că a plecat la mare imediat ce a înjunghiat-o pe Manuela Emilia Mustăţea de 30 de ori. Ionuţ Petrescu a furat din locuinţa femeii 150 de lei. Acesta a fost arestat, allături de iubitul Manuelei, pentru 30 de zile, dar ambii au făcut recurs la decizia Tribunalului Ilfov.