MApN a schimbat regulamentul secţiei de fotbal în aceeaşi zi în care Gigi Becali a pierdut marca STEAUA

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, conform deciziei de miercuri a instantei supreme. Curios, tot miercuri, Ministerul Apararii Nationale a modificat regulamentul sectiei de fotbal, fara sa precizeze in noua varianta daca este "amator" sau "profesionist".

03 dec. 2014, 21:14
MApN a schimbat regulamentul secţiei de fotbal în aceeaşi zi în care Gigi Becali a pierdut marca STEAUA

Ministerul Apararii Nationale ar putea sa-si faca propriul club profesionist de fotbal, prin lipsa termenului „amator” din noul regulament, sustine Hotnews. pana acum, in regulament era specificat cuvantul „amator” in legatura cu sectia de fotbal.

Gigi Becali a pierdut marca STEAUA

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai.

Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013.