Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Îi cunosc de o grămadă de ani”

Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Anunțul separării făcut de cei doi a șocat o țară întreagă, inclusiv pe apropiații lor, care îi cunoșteau foarte bine. Mai multe vedete s-au arătat dezamăgite de această veste.

29 mart. 2023, 08:53
Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Îi cunosc de o grămadă de ani”
Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Marți, 28 martie, ambii parteneri au anunțat într-un mesaj comun postat pe social media că divorțează și că preferă să nu ofere prea multe detalii pe acest subiect. De asemenea, aceștia nu au vorbit nici despre motivul care a dus la ruptura dintre ei.

Citește și: Dinu Maxer, tragediile care i-au destrămat familia. „Când ne-am cunoscut, eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-şi dorește copii și nici căsătorie”

Mara Bănică, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Pe lângă alte vedeta care s-au arătat mirate, nici Mara Bănică nu a digerat prea bine vestea primită. Jurnalista a rămas șocată și se întreabă ce alt cuplu faimos din România va divorța, având în vedere că inclusiv o relație de 18 ani s-a terminat subit.

Mara Bănică spune că i-a cunoscut pe cei doi de ani buni și a văzut că ambii se iubeau, erau îndrăgostiți, uniți, dar și atenți unul cu celălalt. Tocmai din acest motiv, îi este dificil să înțeleagă când au ajuns cei doi în acest punct.

Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook, la scurt timp după anunțul divorțului.

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Andreea Maxer S-a născut în data de 16 Februarie 1990, în București. Încă din copilărie, a participat la câteva concursuri de miss, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. A devenit cunoscută datorită talentului său muzical, a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

Deea l-a cunoscut pe Dinu Maxer pe vremea când avea doar 16 ani. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că tatăl copiilor a fost primul și singurul bărbat din viața ei. Chiar dacă între ei exista o diferență de vârstă de 16 ani, cei doi nu au ținut cont de gura lumii și au decis să pornească împreună pe același drum. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii, pe Andreas și Maysa.

Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, în urmă cu mai mulți ani, Deea a fost și dansatoare pe litoral. Însă, după ce a rămas însărcinată, a renunțat să mai cânte și să mai danseze. Ani mai târziu, și-a reluat activitatea.